Futbol

Fenerbahçe'de Van Persie sesleri

26 Haziran 2015 Cuma 12:03 - Son Güncelleme 26 Haziran 2015 Cuma 12:50

Sarı-lacivertli ekibin, Robin Van Persie ile masaya oturduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin en önemli hedefi Robin Van Persie... Büyük bir transferin sinyalini veren sarı-lacivertlilerin, Hollandalı yıldızla Amstardam'da masaya oturduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de Van Persie sesleri yükselmeye başladı. Nani ismi konuşulurken, büyük bir yıldız transferi daha yapacağız diyen Fenerbahçe yönetimi, Robin Van Persie için kolları sıvadı.

Sarı-lacivertli kulübün Hollandalı golcüyle anlaşma zemini aradığı ortaya çıktı. Avrupa basını, Robin Van Persie ve menajerinin, Fenerbahçe'yle ilk görüşmesini Amsterdam'da gerçekleştirdiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin, Manchester United'a 6 milyon Avro bonservis, Van Persie'ye ise 4.5 milyon Avro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edildi.

Ayrıca sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldıza 5 milyon Avro imza parası teklif ettiği belirtiliyor.

Persie: "Manchester United’a imza attığımda bile..."

Bu arada Van Persie, ülke basınına açıklamalarda bulundu.

Hollandalı golcü, "Manchester United’a imza attığımda bile transfer haberlerinin olacağını biliyordum. Önümüzdeki sene Avrupa Şampiyonası var. Bu turnuva geleceğim hakkında vereceğim karar için büyük rol oynayacak. Fransa'ya en iyi form durumumla gitmek istiyorum" dedi.

Transfer konusunda ailesinin düşüncelerinin de çok önemli olduğunun altını çizen "Uçan Hollandalı", "En önemlisi eşim ve çocuklarım. Ne yaparsam yapayım onlar benim önceliklerim. Onların da mutlu olması şart" ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz