Futbol

Fernandao Türkiye'de

05 Ocak 2014 Pazar 00:14 - Son Güncelleme 05 Ocak 2014 Pazar 00:21

Bursaspor'un yeni transferi Fernandao Türkiye'ye geldi.

Bursaspor'un, ara transfer dönemi için Brezilya'nın Bahia takımından 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaştığı Jose Fernandao Viana de Santana, Türkiye'ye geldi.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Brezilyalı oyuncunun bu akşam satlerinde uçakla İstanbul'a geldiği bildirildi. İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Sportif Koordinatör Barış Güçlü tarafından karşılanan golcü oyuncunun, Brezilya’da iyi bir sezon geçirdiğini ve Bursaspor’da da bu formunu devam ettirip takıma faydalı olmak istediğini söylediği bildirildi.

Bursaspor’un büyük hedefleri olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çok çalışıp takıma katkı sağlamak istediğini belirten Brezilyalı futbolcunun, “Sabırlı bir şekilde çalışıp, taraftarlarımızı mutlu edebilmek ve onlara şampiyonluklar yaşatabilmek en büyük dileğim. Gol atmayı seviyorum ama her şeyden önemlisi takımın kazanmasına yardımcı olmak. Bunun adı gol atmak veya takımı ileriye taşımak olsun takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Adaptasyonum belki biraz zaman alacak ama ben taraftarlarımızı mutlu edebilmek için saha içi ve dışında elimden geleni yapacağım” ifadelerine yer verildi.

Fernandao'nun ayrıca, Bursaspor hakkında bilgileri yeşil-beyazlı takımdan Colin Kazım’dan aldığını belirterek “ Colin beni aradı. Kendisi ile mesajlaştık. Birkaç soru sordum ve o da içtenlikle cevapladı. Her zaman yardımcı olacağını söyledi. Güzel bir arkadaşlık ortamının beni beklediğini düşünüyorum” dediği kaydedildi.

Gece İstanbul'da konaklayacak Fernandao'nun Bursa'da sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi. 

Bursaspor, FC Nordsjaelland takımından Oğuzhan Aynaoğlu ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İLGİLİ HABERLER

Etiketler : BursasporFernandao
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz