Futbol

Fikret Orman hakeme ateş püskürdü

06 Mayıs 2019 Pazartesi 09:39 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2019 Pazartesi 09:45

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyen Orman "Bu akşam hakem rezaletin üstündeydi" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Beyaz TV'de derbi maçı ve karşılaşmanın hakemini değerlendirdi. Bülent Yıldırım hakkında sert ifadeler kullanan Orman, hakemlerin derbiyi şaibeli hale getirdiğini söyledi.

Fikret Orman, "Bu kadar derbi yönetmiş, tecrübeli bir hakemin bu hataları yapmaması lazımdı. Eyyamcılık hakemin işi değildir. Hakem yanlış görebilir, maçın skoruna da etki edebilir ama bu şekilde olmaz. Maçın başından sonuna kadar etki altında çıktı sahaya. Hareketlerinden bariz bir şekilde bu anlaşılıyordu" dedi.

"Bu akşam hakem rezaletin üstündeydi" ifadelerini kullanan Beşiktaş Kulübü Başkanı,  "Ben maçı kaybetmemizin sebebi olarak hakemi görmüyorum ama bugün art niyetliydi. Kötü niyetliydi" dedi.

Fikret Orman konuşmasını,  "Maç 2-0 olduktan sonra bizim lehimize kararlar verildi ama bunlara kimse kanmıyor. Yemezler! Bu zihniyetteki hakemler bu işi bırakacaklar. Bunlardan hakem olmaz. Futbolun marka değeri hepimizin sorumluluğunda. Bu tarz hakemlerle Türk futbolu bir yere gidemez" sözleriyle sonlandırdı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz