Futbol

"Galatasaray maçı benim için çok özel olacak"

27 Kasım 2013 Çarşamba 12:06 - Son Güncelleme 27 Kasım 2013 Çarşamba 12:24

Kasımpaşalı Scarione: "G.Saray'a karşı ilk kez oynayacağım."

Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Oscar Scarione, Galatasaray maçının kendisi adına çok özel bir maç olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Kasımpaşalı futbolcu Oscar Scarione, ligde üst sıralarda olmayı ve oradan kopmak istemediklerini belirtti.

Takımın uzun soluklu hedeflerinden şimdilik konuşmak istemeyen golcü futbolcu, "Hedeflerimiz ile ilgili uzun süreli konuşmak istemiyorum ama diyebiliriz ki şuan elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. İyi gidiyoruz ve güzelde bir çıkış yakaladık. Onu da devam ettirmek istiyoruz. Ama daha çok çalışmamız lazım. İlk devre henüz bitmedi ve ligin sonunda kim bilir neler olacak" diye konuştu.

Hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın kendisi adına çok özel bir maç olacağını ifade eden Scarione, "Kesinlikle çok zor olacağına inanıyorum. Benim için çok özel bir maç olacak. Çünkü Galatasaray'a karşı ilk defa oynayacağım ve umarım güzel bir oyun sergileyeceğiz" dedi.

Orta saha oyuncusu olmasına rağmen ligde sekiz golü bulunan ve bu sebeple Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex de Souza'ya benzetilen Scarione, "Alex de Souza ile karşılaştırmaya gerek yok. Alex muhteşem biri. Ben şuan sadece biraz şanslıyım diyebiliriz ve golleri atıyorum. Bu birazda sistemden dolayı. Takımın sistemi benim mevkime uygunsa daha fazla gol pozisyonuna girebilirim. Değerlendirmeye de çalışıyorum. Ama benim takım arkadaşlarım da çok gol pozisyonuna giriyor. Değerlendirebilirlerse onlar da çok gol atabilir" yorumunda bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz