Futbol

Galatasaray'da ilk fedakarlık kaptanlardan geldi

01 Mayıs 2020 Cuma 14:06 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2020 Cuma 14:24

Galatasaray'da, oyuncular ile maaş indirimi görüşmeleri sürerken ilk fedakarlık kaptanlardan geldi, Selçuk İnan ve Fernando Muslera, yıllık ücretlerinde indirimi kabul etti.

Galatasaray'da maaş indirimi görüşmeleri sürüyor. Kaptan Selçuk İnan'dan sonra bir diğer kaptan Fernando Muslera'da indirimi kabul etti.

Yıllık kazancı 3 milyon 575 bin euro olan Muslera, koronavirüs nedeniyle yıllık ücretinde yüzde 27 indirime gitti ve ciddi bir fedakarlığa imza attı. Uruguaylı kalecinin yeni düzenleme ile yıllık ücretinin 2 milyon 600 bin euro olacağı öğrenildi.

Muslera ve Selçuk'un gösterdiği bu tavırdan mutlu olan sarı-kırmızılı yönetimin her iki oyuncunun gösterdiği davranışın diğer oyunculara örnek olmasını istediği belirtildi. 

Yönetimin maaş indirimi için mayıs ayının ikinci haftasına kadar süre verdiği öğrenilirken, sarı-kırmızılı takımın Florya’da toplanacağı tarihe kadar tüm oyunculardan yanıtlarını beklediği kaydedildi.

Yılık ücret konusunda önemli bir maliyeti bulunan yabancı futbolcuların, Muslera’nın kararı sonrasında kulübünün talebine olumlu cevap vermesi hedefleniyor. 

Uruguaylı kalecinin ardından gözler maliyeti en yüksek isimler Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'ya çevrildi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz