Futbol

Galatasaray'da seçim tarihi netleşiyor

09 Nisan 2019 Salı 14:17 - Son Güncelleme 09 Nisan 2019 Salı 14:23

Galatasaray'da yöneticiler, "Güven tazelememiz gerekirse seçime gideriz” görüşünde birleşti. Yönetimin, takımı etkilememek için konuyla ilgili açıklamayı Fenerbahçe maçından sonra yapacağı belirtiliyor.

Galatasaray Yönetimi, Mali Genel Kurul'da idari yönden ibra edilmemişti. Karara tedbir konulması için Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davadan olumlu sonuç alındı.

İdari ibrasızlık kararına tedbir konuldu ve seçime gitme zorunluluğu ortadan kalktı. Ancak, Divan Toplantısı’nda camianın önde gelen isimlerinin Başkan Mustafa Cengiz'e seçime git çağrısında bulunacağı belirtiliyor.

Bir yandan Yargıtay'dan idari ibrasızlığı geçersiz kılan kararı bekleyen yöneticiler, diğer yandan ise, “Güven tazelememiz gerekirse seçime gideriz” görüşünde birleşti.

Futbol takımının Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine konsantre olmasını isteyen Başkan Cengiz, olası seçim kararını önümüzdeki hafta açıklamayı düşünüyor.

Edinilen bilgilere göre, seçim tarihi de Eylül ayı olarak kararlaştırıldı.

Bankalara toplam 70 milyon liralık şahsi kefaletleri bulunan yöneticiler, Eylül ayına kadar bu ödemeleri yapıp daha sonra sandığa gitmek istiyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz