Futbol

Gekas Torku Konya'dan ayrılıyor mu?

13 Ocak 2014 Pazartesi 15:41 - Son Güncelleme 13 Ocak 2014 Pazartesi 15:49

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Öten, iddialara cevap verdi.

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, Theofanis Gekas'ın İsviçre'nin Grasshoppers takımına transfer olacağı şeklinde ortaya iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, "Gekas'ın İsviçre'ye gittiği ve imza attığı iddialarının çıktığı dakikalarda, kendisiyle otel lobisinde çay içiyorduk. Oyuncumuz, takımdan ve kulübümüzden memnundur" dedi.

Öten, Gekas'ın yeşil beyazlı formayı giymekten mutlu olduğunu söyledi.

Yıldız oyuncunun, ikinci yarıya devre arası kampında takımla hazırlandığını vurgulayan Öten, "Kendisi, 'Konyaspor'a nasıl katkı sağlayabilirim?' düşüncesiyle çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Öten, Gekas'ın, ortaya atılan iddialardan habersiz olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Theofanis Gekas'ın başka bir takıma transfer olacağı iddiaları saçma ve komiktir. Gekas'ın İsviçre'ye gittiği ve imza attığı iddialarının çıktığı dakikalarda, kendisiyle otel lobisinde çay içiyorduk. Oyuncumuz, takımdan ve kulübümüzden memnundur. Ne oyuncunun kendisi ne de menajeri bu iddialardan habersizdir. Hafta sonu takımın kaldığı otelde birlikteydik. Oyuncumuz, antrenmanlara katılıyor, ikinci yarı hazırlıklarını büyük bir hırsla sürdürüyor. Hayal ürünü olan iddialara taraftarlarımızın itibar etmemelerini istiyorum. Takımımız gayet iyi motivasyonu yüksek. İnşallah ikinci devre bizim için iyi geçecek."

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz