Futbol

"Geriden gelmemize rağmen..."

24 Ağustos 2015 Pazartesi 00:28 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2015 Pazartesi 01:13

Çaykur Rizespor teknik direktörü Karaman disiplinli oynadıklarını vurguladı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, zor bir sınav atlattıklarını belirtti. Zemine de değinen Karaman, "Kamptan döndük zemin bu hale gelmiş. Çok kızdık kim maç yaptı diye. Çay mevsiminde bacalardan çıkanlar bozdu sanırım." şeklinde konuştu. 

Penaltı pozisyonuyla ilgili konuşan deneyimli hoca, "Penaltı oldu kim atacak? Sylvestre mi, Eren mi? Kweuke mi? Aramızda konuştuk. Önce penaltı olsun dedik. Ben Kweuke'ye 'sen at' dedim ama atmadı ve Deniz'e verdi. Deniz'in kaçırması hiç önemli değil. Kweuke bir karakter örneği gösterdi. Onu da pozitif yönde etkiledi." dedi. 

İlk yarıda çok fazla pozisyon vermediklerini belirten Karaman, "Van Persie bir döndü, vurdu, gol oldu. Büyük takımlar kötü oynasalar ve kaleye gitmeseler dahi böyle goller atabiliyorlar. 1-0 geriden gelmemize rağmen disiplinli oynadık. Penaltıyı atsak maç lehimize gelişebilirdi. Tabii ki eksikler var. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İki maç 4 puan, bence iyi başlangıç." ifadelerini kullandı.  

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz