Futbol

Gomis'ten TRT SPOR'a Barcelona yorumu

05 Mart 2022 Cumartesi 22:24 - Son Güncelleme 06 Mart 2022 Pazar 01:35  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynayacakları maçla ilgili olarak "Barcelona çok iyi bir takım ama unutmamalıyız biz de Galatasaray'ız. Galatasaray bir Avrupa kulübüdür" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, mücadele sonrası TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı.

"Galatasaray formasını giymek kolay değildir. Şu anki durumdan mutlu değiliz"

Kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyleyen Gomis, "Çok zor bir maçtı. Konyaspor, erken bulduğu gollerle güven kazandı. Konyaspor çok iyi bir takım. Ben takımımızın gösterdiği reaksiyonu beğendim. İkinci yarıda toparlandık, savaştık, baskı kurduk. Bizim için zor olacağını biliyorduk ama takım ruhunu ortaya koyduk. Galatasaray formasını giymek kolay değildir. Tabiki şu anki durumdan mutlu değiliz. Kaybettik fakat oyunumuz gelişiyor. Galatasaray'ın savaştığını görüyoruz. Bugün kaybettiğimiz için üzgünüz. Birçok maçta oyunumuzun üzerine katarak devam ediyoruz. Ligi iyi bir yerde bitirmek için bu karşılaşmayı unutup savaşmaya ve mücadele etmeye devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 "Barcelona çok iyi bir takım ama unutmamalıyız biz de Galatasaray'ız"

Deneyimli forvet, 10 Mart Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol ekibi Barcelona ile oynayacakları karşılaşmanın önemine de vurgu yaptı.

Gomis, "Hafta içinde Barcelona'ya karşı oynayacağız. Barcelona çok iyi bir takım ama unutmamalıyız biz de Galatasaray'ız. Galatasaray'ın Avrupa kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Galatasaray ve Türk futbolu adına iyi bir izlenim vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu, bizim için çok önemli" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz