Futbol

Gönderilecekler belirlendi

26 Aralık 2013 Perşembe 09:43 - Son Güncelleme 26 Aralık 2013 Perşembe 12:36

Siyah beyazlı ekipte gelecekler kadar gidecekler de konuşulmaya başlandı.

Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen oyuncuların Önder Özen ile Slaven Bilic’in birlikte yaptığı toplantıda belli olduğu ifade edildi.

Olaylı Kasımpaşa maçının ardından takımdan gönderilmesi iyiden iyiye konuşulmaya başlanan Fernandes’in takımdan gönderilmesi kesinleşti. Rusya’dan özellikle Moskova kulüplerinin ilgisini çeken oyuncu için Beşiktaş kulübü gelecek en uygun teklif kabul edecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve serbest kalacak oyuncu için böylece Beşiktaş oyuncudan para kazanmaya çalışacak.

Sezon başında Sivasspor’dan bonservis bedelsiz takıma katılan Eneramo için de yönetim ve teknik heyetin ayrılık kararı aldığı söyleniyor. Büyük umutlarla gelen futbolcu Beşiktaş’ta bir varlık gösteremedi ve bu sezon fazla forma şansı bulamamıştı. Eneramo’ya için Süper Lig’den bir kaç kulübün ilgi gösterdiği ve oyuncunun bu kulüplerden birine gönderilmesi gündemde...

Transferin son günü Brezilya’dan getirilen sol bek Motta’nın da takımdan ayrılacaklar listesinde yer aldığı gelen bilgiler arasında... Beşiktaş yönetimi Manchester United’ta oynayan genç sol bek Büttner’i tekrar gündemine alırken bu oyuncu ile anlaşması durumunda Motta’nın kiralık sözleşmesini fesh edecek.

Yerli isimler de belli oluyor

Geçen sezonun devre arasında alınan Gökhan Süzen Beşiktaş’tan ayrılacak ilk yerli isim olabilir. Süper Lig’den özellikle Konyaspor’un teklif yaptığı isim için Beşiktaş yönetimi gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Uğur Boral için de bir çok teklifin geldiği ancak Bilic’in özellikle Elazığ maçında gösterdiği performans sonrasında takımda kalmasını istediği isim için yönetime olumlu rapor verdiği aktarıldı.

Genç futbolcu Muhammed Demirci için de bir çok teklidfin olduğu ve Bilic ile Önder Özen’in son kez bir araya gelip bu tekliflerden birini değerlendirebileceğpi ifade ediliyor. Muhammed için gönderileceği kulübe oynatma şartı konacağı da gelen bilgiler arasında...

Kaynak: Eurosport

Etiketler : Beşiktaş
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz