Futbol

İşte Trabzonspor'un forvet adayları

17 Haziran 2015 Çarşamba 12:04 - Son Güncelleme 17 Haziran 2015 Çarşamba 12:41

Trabzonspor'da forvet hattı için Jelavic ve Nolito isimleri ön plana çıktı.

Yeni sezona yine iddialı bir kadro ile girmeyi planlayan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Amrabat ile imza aşamasına gelen bordo-mavililer şimdi forvet arayışına girdi. Bu mevkiye İki futbolcu almayı planlayan Karadeniz ekibinde Jelavic ve Nolito isimleri öne çıktı.

Bir yandan verim alınamayan oyuncuları göndermeye çalışan Trabzonspor öbür yandan da transfer için uğraşıyor.

Amrabat imzaya yakın

Galatasaraylı Nordin Amrabat ile büyük ölçüde anlaşan bordo-mavililer oyuncuya bir kaç gün içinde imza attıracak. Bu transferde Süleyman Hurma'yı da etkili kullanan Karadeniz ekibi Galatasaray ile kalan küçük pürüzleri halletmeye çalışıyor.

Kısa bir süre içerisinde bu transferi duyurmayı planlayan Trabzonspor, Amrabat için Galatasaray'a 2 buçuk milyon avro bonservis ödeyecek. Oyuncunun da Karadeniz ekibinden yıllık 1.6 milyon avro alacağı belirtiliyor.

Trabzonspor forvet hattı için de ince eleyip sık dokuyor. Oscar Cardozo'nun sakatlığı sebebiyle bu mevkiye 2 transfer yapmayı düşünen bordo-mavililer, bir çok yıldızla görüşme halinde...

Nikica Jelavic'in ücreti, Nolito'nun bonservisi düşündürüyor

Önceliği Hull City’nin Hırvat golcüsü Nikica Jelavic'e veren yönetim 4 milyon Avro'yu gözden çıkardı. Ancak oyuncunun yıllık 3.5 milyon avro ücret istemesi sıkıntı yarattı. Transfer komitesi oyuncu ile pazarlık yaparak fiyatı düşürmeye çalışıyor.

Bir diğer adaysa Celta Vigo forması giyen İspanyol Nolito... Gerçek adı Manuel Agudo Duran olan golcü futbolcu bu sezon forma giydiği 37 maçta 13 gol attı.

Yönetim 7 milyon avro civarında bir bonservisi bulunan Nolito'nun fiyatını düşürmeye çalışıyor.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz