Futbol

İsveç Erkan Zengin'i konuşuyor

03 Ocak 2015 Cumartesi 15:16 - Son Güncelleme 03 Ocak 2015 Cumartesi 15:37

İsveç basınına göre Zengin, Fenerbahçe ile kesin olarak anlaştı.

İsveç'in en büyük gazetesi Aftonbladet, Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardığını iddia etti.

"Eskişehirspor 4 Ocak'a kadar Fenerbahçe'ye 'evet' diyecek"


Eskişehirsporda, 800 bin Avro alacağı bulunan ve parayı zamanında alamadığı için Eskişehir Kulübü'ne noterden ihtar çektiklerini belirten Erkan Zengin'in İsveçli menajeri Patrick Mörk, Aftonbladet'e verdiği demeçte, 4 Ocak tarihine kadar Eskişehirspor Kulübü'nün süresi bulunduğunu ve Eskişehirspor Kulübü'nün o tarihe kadar Erkan Zengin'in Fenerbahçe ile yaptığı anlaşmaya ''evet'' diyeceğini yazdı.

"Trabzonspor'dan da ciddi bir teklif geldi ama..."

Trabzonspor'unda ciddi bir teklifle kendilerine geldiğini söyleyen menajer Patrick Mörk, Erkan Zengin'in Fenerbahçe'yi tercih ettiğini ve ara transferden sonra Erkan Zengin'in yüzde 100 Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacağını ifade etti.

Erkan Zengin, İsveç basınına "Fenerbahçe" dedi

Transferin gözde ismi Eskişehirsporlu futbolcusu Erkan Zengin de İsveç basınına geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transferi için resmen Eskişehirspor'un kapısını çalmasının ardından gözler kırmızı siyahlı ekibe çevrilirken gelecek hafta kesin kararın verilmesi bekleniyor.

Erkan Zengin'in kulüpten alacaklarını ödeyen Eskişehirspor, oyuncunun bonservisini eline almasını engellemeyi başarırken yıldız futbolcu, İsveç basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yi tercih edeceğini dile getirdi.

İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen Zengin, "Eskişehirspor tarafından ödemem yapıldı. Ama Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan teklif gelmiş ve ben Fenerbahçe'yi seçtim. Orada oynamak istiyorum. Her şey açık. Şimdi Eskişehirspor başkanının kararını bekleyeceğim. Anlaşmayı o onaylayacak" dedi.

29 yaşındaki futbolcu, "Eskişehirspor başkanı maaşımı yüksek buluyor ve kulüp maddi zorluklar yaşıyor. Son aylarda bunun hakkında görüşmelerimiz olmuştu. 4 yıldır burada forma giyiyorum ve benim sayemde para kazanacakları için kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu son olarak, "Başkan anlaşmayı onaylarsa benim için gerçekten iyi olacak. Fenerbahçe için oynamak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. (İHA)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz