Futbol

Marcao ve Muhammed'in talipleri artırıyor

23 Mayıs 2022 Pazartesi 11:21 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2022 Pazartesi 11:28  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'da Mustafa Muhammed ve Marcao’nun talipleri artıyor. Yeni yönetimin, bu iki oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

Galatasaray'da, Marcao ve Muhammed ile yollar ayrılabilir. Her sezon başarı grafiğini artıran Marcao’nun talipleri artıyor.

Bu sezon ortaya koyduğu futbolla UEFA Avrupa Ligi'nde dikkat çeken Brezilyalı stoper için İtalyan kulüpleri nabız yoklamaya başladı.

Napoli, Roma ve Atalanta'nın 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Mevcut yönetim, Marcao için yaklaşık 15 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlemişti.

İtalyan ekiplerinin, Haziran'daki seçimden sonra resmi teklif ile sarı-kırmızılıların kapısını çalması bekleniyor.

Galatasaray'da talibi olan bir diğer futbolcu ise Mustafa Muhammed. Sezon başında Bordeaux’ya transferi son anda gerçekleşmeyen Mısırlı futbolcu, yeniden Fransız takımlarının takibinde.

Bonservisine 4 milyon dolar ödenen 24 yaşındaki futbolcudan, yaklaşık 10 milyon avro gelir elde edilmesi planlanıyor.

Yeni seçilecek yönetim, iki oyuncuyu da satarsa kasasına yaklaşık 25 milyon avro koymuş olacak.

Kerem Aktürkoğlu bekleyecek

Kerem Aktürkoğlu ise transfer için bekleyecek. Sosyal medya paylaşımı “veda” olarak yorumlanan genç futbolcu için birçok Avrupa kulübünden teklif geldi.

İspanya ve Fransa'dan gelen tekliflerle birlikte sarı kırmızılılar Kerem için 10 ila15 milyon avro arasında bir rakam düşünüyor.

Kerem Aktürkoğlu’nun, doğru karar vermek için bir süre bekleyeceği belirtiliyor.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz