Futbol

Olcan G.Saray yolunda mı?

11 Haziran 2014 Çarşamba 00:34 - Son Güncelleme 11 Haziran 2014 Çarşamba 01:24

"Olcan konusunda anlaşma sağlandı" haberiyle ilgili başkanlar açıklama yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun transfer döneminin gözdesi Olcan Adın konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı yönündeki iddia sosyal medyayı salladı. Ancak bu flaş iddia ile ilgili Hacıosmanoğlu ve Aysal'dan yalanlama geldi.

Akşam saatlerinde basında yer alan haberlerde, "sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal'ın İstanbul'da buluştuğu Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Olcan'ı resmen istediği ve İki başkanın yıldız oyuncunun transferi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağladığı" öne sürülüyordu. 

Sosyal medyada büyük yankı bulan iddia ile ilgili Hacıosmanoğlu ve Aysal, Hürriyet gazetesine konuştu.

Hacıosmanoğlu: "Ben hiç kimse ile görüşmedim. Olcan Adın'ı satmıyoruz"

Bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Adası'nda Ünal Aysal ile bir araya geldiği iddialarını yalanlayarak, "Ben hiç kimse ile görüşmedim. Ünal Aysal ile bir araya geldiğim doğru değil. Olcan Adın'ı satmıyoruz. Bu konudaki kararımız değişmedi. Trabzonspor'un Olcan'a ihtiyacı var. Olcan bize lazım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ise Olcan için Trabzonspor kulübü ile söz kestikleri iddiasına "Transfer konusunda henüz hiçbir kulüple varılmış bir mutabakat yok" diyerek Roberto Mancini'nin çok istediği futbolcunun transferinde sona yaklaştıkları iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz