Futbol

Pelkas korkuttu

08 Mart 2021 Pazartesi 21:21 - Son Güncelleme 08 Mart 2021 Pazartesi 22:39  |  Kaynak : TRT SPOR, İHA

Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas Konyaspor mücadelesinin 80. dakikasında yaşadığı sakatlık ile korkuttu. Skubic ile çarpışan oyuncu hastaneye kaldırıldı. Pelkas'ın bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Pelkas yaşadığı sakatlık ile korkuttu.

Pelkas, 80. dakikada Skubic ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Kafasını sert bir şekilde Skubic'in vücuduna çarpan Yunan futbolcuya hemen sağlık ekipleri saha içinde müdahale etti. Yunan futbolcu, bu müdahalenin ardından sağlık görevlileri eşliğinde sedyeyle ambulansa götürüldü.

Bilinci yerine gelen Dimitrios Pelkas'ın kontrol amacıyla hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Pelkas'ın yerine 82. dakikada oyuna Mbwana Samatta dahil oldu.

Çekilen MR’larda Pelkas'ın durumunun iyi olduğu İstanbul’a takımla birlikte gideceği öğrenildi. Yunan yıldız İstanbul’da tedbir amacıyla hastanede kalacağı bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki Pelkas'ın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Baki, "Pelkas hastaneden çıktı. Aldığı darbe yüzünden birkaç gün istirahat etmesi gerekiyor. Önümüzde kritik 12 hafta var, camia olarak kol kola girme zamanı. Eleştirilerinizi yönetime yapın, takıma değil." dedi.

"Pelkas'ın sağlık durumun iyi"

Süper Lig'de Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakada sarı-lacivertlilerin Yunan futbolcusu Pelkas, rakibiyle çarpışması sonucunda yerde kalmış ve baygınlık geçirmişti. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Pelkas'ın MR sonuçları temiz çıktı. Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu Pelkas'ın durumu ile ilgili, "Pelkas göğsüne çok ciddi bir darbe alıyor, aldığı darbeyle şuurunu kaybetmişti, dilini ısırmıştı. Hafif bir kanaması vardı ağzından gelen. Pelkas'ta herhangi patolojik bir şey görünmüyor ama kontrol altında olması gerekiyor. İstanbul'a seyahat edeceğiz ve sonra tekrar hastane ortamına geçeceğiz. Takımla dönecek. Radyolojik olarak bir problemi görünmüyor" açıklamalarını yaptı.

Konya'daki özel bir hastaneye kaldırılan Pelkas, burada kontrol amaçlı tetikleri yapıldıktan daha sonra taburcu edildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz