Futbol

Rıdvan Dilmen: Centilmenlik dışı bir şey yok

23 Nisan 2022 Cumartesi 19:44 - Son Güncelleme 23 Nisan 2022 Cumartesi 19:49  |  Kaynak : TRT SPOR

Gaziantep-Göztepe maçındaki tarihi anları değerlendiren Rıdvan Dilmen, “Burada centilmenlik dışı bir davranış yok. Muhtemelen 2-3 dakikalık duygusal konuşmalar sonrası Tomas açın kaleyi dedi. Tecrübem bunu söylüyor.” ifadelerini kullandı.

TRT SPOR'da yayınlanan Aktüel Futbol programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, konuyla ilgili şu görüşlerini paylaştı:

"İlginç bir gün yaşadık, ilginç dakikalar gördük. Fair adına güzel şeyler olsun istiyoruz, çok da anlamlı olur. Ben Göztepe’nin attığı golü centilmenlik dışı bir davranış olarak görmedim. Hakem pozisyonda faul çalmamış. Göztepeli Soner yanlış bir şey yapmıyor. Burada en ilginç olan Soner’in vuruşu direkt gol olsaydı. Gaziantep endirekt vuruşla başlayacaktı. Alın beyler tekrar başlayın denmeyecekti. Burada birkaç dakika anlaşmazlık oldu. Burada fair dışı bir davranış yok. Muhtemelen 2-3 dakikalık duygusal konuşmalar sonrası Tomas açın kaleyi dedi. Tecrübem bunu söylüyor. Ben Göztepe’nin teknik direktörü olsam, bu pozisyonda gol yemek istemezdim."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz