Futbol

Rıdvan Yılmaz: Hocanın ikili ilişkisi çok iyi

10 Nisan 2022 Pazar 01:33 - Son Güncelleme 10 Nisan 2022 Pazar 01:44  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenen Beşiktaş'ta sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz, "Hocanın ikili ilişkisi çok iyi. Oyundan çıktığımda Türkçesi yettiği kadar bana 'Harika' dedi” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekibin futbolcuları Rıdvan Yılmaz, Ersin Destanoğlu ve Josef de Souza maçın ardından yayıncı kuruluşa galibiyeti değerlendirdi.

Rıdvan Yılmaz: “İnanılmaz bir atmosfer vardı”

“Büyük Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz destek verdiler, inanılmaz bir atmosfer vardı. Onların verdiği güçle biz de çok iyi mücadele ettik. Tüm taraftarımızın benim adımı bağırması benim için gurur verici. Onlara layık olmak için elimden geleni yapıyorum. Yeni bir hocamız var, çok çalışıyoruz. Bize her şeyi çok iyi öğretiyor. İnşallah böyle devam edeceğiz. Hocanın ikili ilişkisi çok iyi. Oyundan çıktığımda Türkçesi yettiği kadar bana “Harika” dedi.”

Josef de Souza: “Ligi en iyi noktada tamamlamayı istiyoruz”

“Ailem benim için çok önemli. Onlar olmadan hiçbir şeyin anlamı yok. Bilet almanın zor olduğu bir dönemde fedakarlıkta bulunarak stada gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Yeni bir Beşiktaş var. Beşiktaş’ın gerçek yüzünü gösteriyoruz. Tüm maçları kazanarak ligi en iyi noktada tamamlamayı istiyoruz. Yeni hocamızla idman tempomuz değişti. Çok yorucu antrenmanlar yapıyoruz. Sahada iyi sonuçlar alınca yorgunluk mutluluğa dönüşüyor. Yeni sisteme ve yüksek tempoya alışacağız.”

Ersin Destanoğlu: “Galibiyeti hak ettik”

“Takım halinde iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Hocamız geldikten sonra performansımız arttı, bu durum sahaya yansıyor. Üst üste kazanarak devam etmek istiyoruz. Üçlü defansla daha önce birkaç maç oynadık. Üçlü defansla oynamaya ben de alışmaya çalışıyorum. Hataları en aza indirerek galibiyet almaya devam etmek istiyoruz.”

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz