Futbol

Ronaldinho'nun abisi geliyor!

30 Ekim 2013 Çarşamba 10:38 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 10:43

Çebi ile transfer görüşmeleri yapacak.

Beşiktaş'ın devre arasında renklerine bağlamak istediği Ronaldinho konusunda Brezilya’da sıcak günler yaşanıyor.

Eylül ayında sağ baldırında 3. derece yırtık tespit edilen ve 3 ay boyunca sahalardan uzak kalabileceği açıklanan yıldız oyuncunun beklenenden daha kısa sürede iyileşeceğinin belirtilmesi Kartal’ın transfer planlarını değiştirdi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Sambacı’nın takımı Atletico Mineiro ile birlikte aralık ayında Fas’ta yapılacak FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda forma giyeceği ifade edildi. Atletico Mineiro’nun antrenörü Cuca da, “Ronaldinho’nun şampiyonada yer almasını istiyoruz, fakat yavaş yavaş oynayacak. 3 aylık bir periyot verildi ve sadece 1 ay geçti. Aceleye gerek olmayan bir durumdayız. Küçük adımlarla, risk almadan ilerlemeliyiz.” ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcunun devre arasına kadar eski gücünü yakalayacak olmasının sonucunda Siyah-Beyazlı takımın transfer için yeniden çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Zaman gazetesinin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise son yaptığı açıklamada Ronaldinho’nun sakatlığının kendilerini endişelendirdiğini dile getirerek, “Beşiktaş’a güç katacak, profesyonel, bizi daha ileriye taşıyacak oyuncular almak istiyoruz. Ronaldinho ile bizzat İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ilgileniyor. Şu anda bir şey yok. Zaten oyuncunun sakatlığı gündemde ama ilgi alanımızda” sözlerini kullanmıştı. Diğer yandan Beşiktaş’a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Assis’in bugün İstanbul’a gelerek Ahmet Nur Çebi ile transfer görüşmelerinde bulunacağı ileri sürüldü.

(Ajansspor)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz