Futbol

Stadın ismi değişecek mi?

24 Mayıs 2019 Cuma 22:06 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2019 Cuma 22:12

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, stat ile ilgili açıklamada bulundu.

Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, "Elimde VAR kayıtları var." ifadesini de hatırlatarak, "Nihat Bey'in açıklaması oldu. Biliyorsunuz Galatasaraylı yönetici 'VAR ses kayıtları, görüntüleri elimde.' diyerek, özellikle, maksatlı, Başakşehir'i itibarsızlaştırmak adına farklı farklı bu bilgileri yaydılar. Biz de haklarında suç duyurusunda bulunduk.

Geçen gün bir yayında bir gazeteciye 'Ben size dinleteceğim.' demiş. Arkadaşlara talimat verdim sordular, o arkadaşa da dinletmemiş. Dün de Nihat Bey, 'Biz, VAR kayıtlarının federasyondan çıkmadığını, hiçbir kulüple de paylaşmadığımızı beyan ediyorum.' dedi. Bize de yazılı olarak hiçbir kulübe verilmediğini söyledi. İşin ne kadar asılsız olduğu da aslında ortada." şeklinde konuştu.

Gümüşdağ, son olarak, turuncu-lacivertli kulübün maçlarını oynadığı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndan "Fatih Terim" isminin çıkarılacağı yönündeki haberlerle ilgili, "Stat ismi değişmesiyle alakalı bir şey gündemimizde yok." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz