Futbol

Taraftar onu görmek istiyor

18 Mayıs 2014 Pazar 16:27 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2014 Pazar 16:33

Fenerbahçe'de gözler artık yapılacak transfer hamlelerine çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-14 sezonunu şampiyon olarak noktalayan Fenerbahçe'de, gözler artık transfer hamlelerine çevrildi.

Atletico Madrid forması giyen Diego Ribas'ın transferi için görüşmelere başlanmasının ardından gözler Fenerbahçe'deki mevcut oyuncuların durumuna çevrildi.

Fenerbahçe Kulübü, gelecek sezon için kadrosuna güçlendirmek adına yaptığı ve yapacağı transfer hamlelerini sürdürürken, sarı lacivertli taraftarlar ise geleceği en fazla merak edilen isimlerin başında gelen Miroslav Stoch için kararlarını verirdiler.

Fenerbahçeli taraftarların internetteki en büyük buluşma noktalarından birisi olan superFB.com'da yapılan ankette Miroslav Stoch'a büyük bir destek çıktı. Söz konusu ankete katılan 24.232 sarı lacivertli taraftarın, %71.5'lik (17.321 kişi) bölümü Slovak yıldızın önümüzdeki sezon kirlanmaması ve Fenerbahçe'de forma giymesi yönünde oy kullandı.

Öte yandan, ankete katılan diğer %28.5'lik (6.911) kesim ise Miroslav Stoch'un gelecek sezon yeniden Yunanistan ekibi PAOK'a veya talibi olan başka bir kulübü kiralanması gönünde görüş bildirdi. PAOK forması altında başarılı bir performans sergileyen Slovak oyuncunun Fenerbahçe taraftarı tarafından unutulmamış olması ve arkasında büyük bir destek olması dikkatlerden kaçmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz