Futbol

Trabzonspor'da Fenerbahçe alarmı!

21 Nisan 2016 Perşembe 12:57 - Son Güncelleme 21 Nisan 2016 Perşembe 10:18

Teknik Direktör Hami Mandıralı, kritik mücadele öncesi sıkı yönetim ilan etti.

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi nefesler tutuldu. Hafta başından beri tüm antrenmanları basına kapatan bordo-mavili ekibin teknik direktörü Hami Mandıralı, kritik mücadele öncesi sıkı yönetim ilan etti.

"Fenerbahçe'yi yenin ve bu camiayı mutlu edin" 

Takımla sık sık bir araya gelen genç teknik adam, oyuncularını motive etmek için toplantılar yapıyor.

Mandıralı'nın oyunculara, "Taraftarımız bu tabloyu hak etmiyor, ancak kendimizi affettirmek için son bir fırsatımız var o da Fenerbahçe maçı. Bu maçın camiamız için ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz. Fenerbahçe'yi yenin ve bu camiayı mutlu edin" dediği öğrenildi.

Fırtına'nın 11'i şekilleniyor

Öte yandan Trabzonspor'un 11'i de yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Teknik direktör Mandıralı'nın kalede sakatlığı tamamen geçen Onur'a yer vermesi beklenirken, cezası sona eren Aytaç'ı da pazar akşamı Okay'la birlikte ön liberoda sahaya sürecek.

Orta alanda mücadeleci oyuncuları tercih edecek olan genç çalıştırıcı, savunmada ise Mustafa Yumlu'nun cezalı oluşu nedeniyle Aykut ve Akokpo ikilisini oynatacak...

Hasta olduğu için antrenmanlara çıkmayan Cavanda'nın da Fenerbahçe maçına yetiştirileceği belirtildi.

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı sonrası yaprak dökümü başlayabilir

Bu arada Başkan Muharrem Usta'nın Trabzonspor'da yaprak dökümünün Fenerbahçe maçı sonrasında başlayacağını söylemesinin ardından ilk sinyal Erkan Zengin'den geldi. Erkan'ın, Çin'den teklifler aldığı kaydedildi.

Bordo-mavililerin ayrıca sezon sonuna kadar Salih Dursun, Bosingwa, Musa Nizam, Sefa, Cardozo, Douglas ve Marko Marin ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz