Futbol

Veli Kavlak pes etmiyor

26 Nisan 2020 Pazar 11:05 - Son Güncelleme 26 Nisan 2020 Pazar 15:11

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Veli Kavlak, sahalara dönmek için var gücüyle çalışıyor. Sakatlığından dolayı 3 yıldır futboldan uzak olan 32 yaşındaki futbolcu, hızlı bir iyileşme sürecine girdiğini söyledi.

Beşiktaşlı eski oyuncu, yaşadığı ağır sakatlıklara rağmen futbola dönmek için çabalıyor. 3 yıldır sahalardan uzak olan gurbetçi futbolcu, bu dönemde 5 kez bıçak altına yattı.

İlk dört ameliyatının hatalı yapıldığını öne süren Veli Kavlak, son operasyonun ardından hızlı bir iyileşme sürecine girdiğini söyledi.

Futbola dönmek için mücadele ediyorum diyen 32 yaşındaki ön libero, "Fizik tedavilerim iyi gidiyor, inşallah kısa zamanda sahalarda olurum. Bu kötü günleri de atlatacağım" ifadelerini kullandı.

Liverpool'u penaltılarla eledikleri maçı unutamadığını belirten Veli Kavlak, "Beşiktaş taraftarının her fırsatta sevgilerini göstermesi çok hoşuma gidiyor" diye konuştu.

32 yaşındaki futbolcu, en son 26 Ocak 2017'de deplasmanda Kayserispor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giymişti.

Veli Kavlak Beşiktaş'ta 152 maçta 8 gol 15 asistlik performans sergiledi. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz