Futbol

VİDEO | Trabzonspor'da feda zamanı

31 Aralık 2015 Perşembe 13:05 - Son Güncelleme 31 Aralık 2015 Perşembe 13:41

Bordo-mavili yönetim, futbolculardan ücretlerinde indirim istiyor.

Trabzonspor fedaya hazırlanıyor. Bordo-mavili yönetim, Stephane Mbia’da yaşanan sürpriz sözleşme krizinin ardından futbolcuların ücretlerinde indirim yapmak için düğmeye bastı.

Başkan Muharrem Usta ve yönetimi, futbolcuların yıllık ücretlerinde indirim yapma kararı aldı.

Mbia’nın son transfer taksitinin geciktiği her gün için 5 bin Avro ceza, 15 gün gecikmesi halinde sezon boyunca tüm alacaklarının tek kalemde ödenmesi ve kazanılan maç başına da Kamerunlu oyuncuya ekstra ücret verilmesi gibi ağır maddeler içeren sözleşme nedeniyle, gözler diğer oyunculara çevrildi.

Bordo-mavili kulübün avukatları, kadrodaki oyuncuların sözleşmelerini incelemeye başladı. En küçük detaylara kadar incelenecek sözleşmelerde düzeltilmesi istenen noktaların da oyuncu menajerleriyle masaya yatırılacağı vurgulandı.

Yönetim kurulu, incelemeler tamamlandıktan sonra yüksek yıllık ücret alan futbolculardan başlayarak, tüm oyuncularla görüşecek. Bordo-mavili futbolculara performanslara göre, 800 bin ile 1 milyon 400 bin Avro aralığında net ücret teklif edilecek.

İlk görüşmeler yabancı futbolcular ve takımda forma şansı bulamayan yerlilerle yapılacak.

Karadeniz ekibinde N’Doye ve Oscar Cardozo 2.5 milyon Avro, Marko Marin 1.6 milyon Avro, Douglas Franco 1 milyon 550 bin Avro kazanıyor.

Ücretlerini belirlenen sınırlara çekmeyi kabul etmeyen oyunculardan ise kendilerine kulüp bulmalarının istenebileceği ileri sürüldü. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz