Futbol

"Adam öldürmeye tam teşebbüs!"

01 Mart 2014 Cumartesi 22:31 - Son Güncelleme 02 Mart 2014 Pazar 01:15

F.Bahçe - G.Birliği maçının tartışmalı pozisyonlarını Bünyamin Gezer yorumladı.

Lider Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni Emre Belözoğlu'nun iki penaltı golüyle mağlup etti.

Karşılaşma, çok sayıda tartışmalı pozisyona sahne oldu.

Eski hakem Bünyamin Gezer'in Futbol Ateşi programındaki yorumları şöyle:

"İptal edilen golde Sow'un pozisyonu ofsayt. Bir kere dikkatsiz ve kontrolsüz girişe örnektir ve fauldür. Karar doğru." (Sow'un sayılmayan golü üzerine)

"Kulusic, top üzerine gelirken kapanıyor. Top da omzuna geliyor. Top da çok hızlı geliyor. Oyuncu vücudunu büyütmüyor hatta küçültüyor. Penaltı diyene saygı duyarım ama penaltıyla uzaktan yakından alakası yok." (Fenerbahçe lehine verilen ilk penaltı kararı üzerine)

"Türkiye'de maçın hakemine göre, skoruna göre, yöneticisine göre yorumlar yapılıyor. Alper de kendini yumuşak bırakıyor ama nereden geçecek, zıplayacak mı? Çok net bir penaltı." (Fenerbahçe lehine verilen ikinci penaltı kararı üzerine)

"Kuyt'ın faulü yok, ne yapıyor? Bu, adam öldürmeye tam teşebbüs! Gosso'nun Kuyt'a yaptığı hareket vahşice. Cüneyt Çakır'ın kararı penaltı ve kırmızı kart olmalıydı." (Gosso ile Kuyt'ın 72. dakikada ceza sahası içindeki pozisyonu üzerine)

Gosso ile ilgili TFF karar alabilir mi?

Hakemin görüş açısındaki pozisyonlarda PFDK'nın görüntülere bakarak karar veremeyeceğini ifade eden Futbol Ateşi yorumcuları, Gosso'nun da maçta mutlaka kart görmesi gerektiği görüşünde birleşti.

Bünyamin Gezer, Cüneyt Çakır'ın parlak kariyerine rağmen Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında başarısız bir yönetim gösterdiğini savundu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz