Futbol

Adana'da maç öncesi 'başkanlar buluşması'

18 Kasım 2016 Cuma 23:33 - Son Güncelleme 18 Kasım 2016 Cuma 20:42

Bu hafta ligde karşı karışaya gelecek olan Adanaspor ile Beşiktaş'ın başkanları bir etkinlikte bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın (19.11.2016) yapılacak Adanaspor-Beşiktaş maçı öncesi iki kulübün başkanları Adana'da buluştu.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ile Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, TEMSA'nın Adana'daki fabrikasında gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.

Orman, burada yaptığı konuşmada, Adanaspor ve Beşiktaş arasındaki karşılaşmaların izleyicilere her zaman keyif verdiğini belirterek, "Takımımız Süper Lig'de yine şampiyon olmak, Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemize gurur katma ve üst turlara çıkma mücadelesi veriyor. Yarın da yine izleyenlerin keyif alacağı, centilmence bir maç olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Akgül ise Beşiktaş'a en güzel ev sahipliğini yapmak istediklerini kaydetti.

Centilmence bir mücadele olması dileğinde bulunan Akgül, "Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın başkanı Sayın Fikret Orman'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Adana'da Beşiktaş'a en güzel ev sahipliğini göstermek istiyoruz. Yarınki maçta centilmence bir mücadele olmasını diliyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz