Futbol

Adem Büyük TRT SPOR'a konuştu

09 Şubat 2020 Pazar 22:08 - Son Güncelleme 09 Şubat 2020 Pazar 22:19

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-0 yendiği maçta iki gole imza atan Adem Büyük, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Falcao'nun yokluğunu aratmamaya çalıştığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "O da aramıza döndüğü zaman daha güçlü bir Galatasaray olarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Emre Akbaba: Bu şekilde devam etmek istiyoruz

"Zor bir deplasman olacağını düşündük. Kasımpaşa deplasmanı kolay değil çünkü zor durumdalar şu an. Biz de önce çok iyi baskı kurduk ilk yarı özellikle. Golü erken bulduk, 3-0 gibi net bir skor aldık. Hafta hafta düşünüyoruz ve her hafta 3 puan alıyoruz. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Formayı aldığım her maç elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Her maç %100’ümü veriyorum. Bu maç da öyle oldu. Galibiyeti aldığımız için mutluyum. Bu şekilde oynamaya, takım olarak kazanmaya devam etmek istiyoruz."

Seri: Her maçı final gibi oynuyoruz

"Bugün maça çok istekle ve ciddi şekilde başladık. Bunu kazanarak gösterdik. Sezonun ikinci yarısının başından beri her maçı final gibi oynuyoruz, antrenmanlarda bu ciddiyetle hazırlandık. Bunun da meyvesini alıyoruz. Saha içinde iyi bir arkadaşlığımız var kendisiyle. Birbirimizi konuşmadan bakışarak dahi anlayabiliyoruz. Takım için bunun meyvesini alıyoruz. Performansımıza da yansıyor bu. Saddece maçta değil antrenmanda da iletişimimiz güçlü.''

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz