Futbol

Allahyar henüz yeteneklerini gösteremedi

04 Aralık 2019 Çarşamba 14:23 - Son Güncelleme 04 Aralık 2019 Çarşamba 14:40

Fenerbahçe’nin İran’ın İstiklal Kulübü'nden transfer edip İstanbulspor’a kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh, henüz beklentileri karşılayamadı. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen genç yetenek sadece 3 maçta 11'e girdi.

Allahyar Sayyadmanesh kendisinden beklenen performansı henüz gösteremedi.

Fenerbahçe İran’ın İstiklal kulübünden renklerine kattığı genç oyuncuyu sezon başında tecrübe kazanması için 1. Lig takımlarından İstanbulspor’a kiralamıştı.

18 yaşındaki oyuncu yeni takımında kadroya girmekte zorlandı.

İranlı futbolcu İstanbulspor’da 3 maçta on birde sahaya çıkarken sadece 1 karşılaşmada 90 dakika sahada kalabildi.

Allahyar ligde şans bulduğu 7 maçta toplam 249 dakika forma giydi.

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen İranlı futbolcu ligde gol veya asist üretemezken Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydiği 3 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

Allahyar, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 4-1 kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası maçında mücadeleye on birde başlayıp devre arası oyundan çıktı.

İstanbulspor teknik direktörü Fırat Gül, Allahyar’ı ligde forma giydiği 7 maçın beşinde sağ kanatta ikisinde ise santrafor pozisyonunda oynattı.

Fırat Gül fazla şans vermemesine rağmen İranlı futbolcudan övgüyle bahsetti.

Allahyar’ın potansiyeli yüksek bir hücum oyuncusu olduğunu ifade eden Fırat Gül ‘’ Allahyar ilerleyen yıllarda Fenerbahçe’ye katkı sağlayacak yeteneğe ve fizik gücüne sahip bir oyuncu’’ diye konuştu

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz