Futbol

Ameliyat olabilir!

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:17 - Son Güncelleme 11 Kasım 2013 Pazartesi 14:42

MP Antalyaspor Başkanı, Mehmet Sedef'in durumu hakkında bilgi verdi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuları Mehmet Sedef'in dün deplasmanda oynanan Konyaspor maçının ardından mili takım maçları dolayısıyla izin alan oyuncular arasında yer aldığını söyledi. Sedef'in kafileden ayrılarak İstanbul'a gitmek üzere Konya Havalimanı'na geçtiğini belirten Gencer, Sedef'in uçağa binmeden önce kendisinde bir rahatsızlık hissettiğini ve bu nedenle havalimanı doktoruna gittiğini kaydetti.

Burada yapılan kontrolde Sedef'in nabzının 50'ye düştüğünün tespit edildiğini dile getiren Gencer, şunları söyledi:

"Sedef, havalimanına gelen ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Müdahale neticesinde anjiyo gerektiği belirtiliyor. Yapılan anjiyoda Sedef'in kalbe giden iki damarının tıkalı olduğu tespit edildi. İlaç tedavisi uygulandı. Yeni yapılacak anjiyonun ardından damarların açılmadığı tespit edilirse, acil olarak by-pass ameliyatına alınacak. Dün geceyi Sedef, şuuru açık bir şekilde yoğun bakımda geçirdi. Saat 14.00'de yapılacak anjiyonun ardından nasıl bir tedavi uygulanacağı belirlenecek."

Gencer, kulüp sağlık ekiplerinin de Konya'ya gittiklerini ve oyuncularıyla yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Oyuncularına acil şifalar dileyen Gencer, "Maçın mağlubiyeti değil, oyuncumuzun başına gelenler bizi üzdü. İnşallah kötü sonuçlar olmaz ve oyuncumuz futbola kaldığı yerden devam eder. Tek sevindiğimiz nokta; Sedef'in uçakta bu rahatsızlığı yaşamamış olması" diye konuştu.

Bu arada, kalbine giden iki damardan birinde pıhtılaşma olduğu belirlenen 26 yaşındaki Mehmet Sedef'in ikinci defa anjiyo olabileceği açıklandı.

Biz de www.trtspor.com.tr olarak Mehmet Sedef'e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve en kısa sürede sağlığına kavuşarak sahalara dönmesini arzuluyoruz.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz