Futbol

Ankaragücü'nde açılış

04 Haziran 2020 Perşembe 12:49 - Son Güncelleme 04 Haziran 2020 Perşembe 12:52

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, ekonomik nedenlerle 2002 yılından beri kullanıma kapalı olan Tandoğan Tesisleri’ni yenileyerek kullanıma açtı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, “Tandoğan bizim için çok önemli. Ankaragücü’nün ruhunun yaşadığı yer. Son yaşanan pandemiden sonra kulüplerin durumları için altyapılar çok önemli. Bizim altyapımız da burası” dedi.

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Tandoğan’a ayrı bir önem verdiklerini belirterek, “Altındağ Belediyemize ve sayın Belediye Başkanımız Asım Balcı Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar kendileri biz göreve başladığımız günden itibaren kulübümüze yakın ilgi ve alaka gösteriyorlar. Tandoğan bizim için çok önemli. Ankaragücü’nün ruhunun yaşadığı yer. Bunu defalarca söyledim. Bizim burası geçmişimiz. Çoğumuzun çocukluğu burası. Onun için buraya biz çok ayrı bir önem veriyoruz. Son yaşanan pandemiden sonra kulüplerin durumları için altyapılar çok önemli. Bizim altyapımız da burası. Buranın bina tadilatını Altındağ Belediyemiz gerçekleştirdi. Ankara Büyükşehir Belediyemiz sentetik sahamızı ve tribünlerimizi yapıyor. Kapalı spor salonumuzu da bitirdiğimizde Eylül ayında burası tamamen dört dörtlük bir kompleks haline gelecek. Onun için başta başkanımız Asım Bey olmak üzere emeği geçen, destek olan herkese de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: DHA 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz