Futbol

Aras Özbiliz iddialı konuştu

30 Mart 2016 Çarşamba 14:19 - Son Güncelleme 30 Mart 2016 Çarşamba 09:20

Beşiktaş'ın La Liga'ya kiralık olarak gönderdiği Aras'tan iddalı açıklamalar...

Aras Özbiliz hazır dönmek istiyor. Beşiktaş'ın Rayo Vallecano’da kiralık olarak forma giyen oyuncusu, siyah-beyazlı taraftarları heyecanladıracak açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın gurbetteki futbolcusundan iddialı açıklamalar geldi. Ara transferde Spartak Moskova’dan transfer edilen, sezon sonuna kadar ise İspanyol ekibi Rayo Vallecano’ya kiralanan Aras Özbiliz, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Başkan Fikret Orman’ın, “Kimse konuşmuyor ama Beşiktaş’a seneye Aras geliyor. Tribünleri ayağa kaldıracak türden çok acayip bir oyuncu” sözlerini sarf etmesinin ardından açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki futbolcu, "Başkanımıza bu güzel sözleri için teşekkürler. Ben de sezon sonunda Beşiktaş’a dönmeyi heyecanla bekliyorum" dedi.

Vallecano’da performansını yükseltip, Beşiktaş’a tam hazır halde dönmeyi planlayan Aras, "Rayo Vallecano, La Liga’da düşme hattına oldukça yakın. Şu andaki önceliğim, takımımı ligde tutmak. Ardından da yeni sezonla birlikte Beşiktaş’ın başarısı için mücadele etmek" şeklinde konuştu.

Beşiktaş taraftarına da mesaj gönderen yıldız futbolcu, "Taraftarın çoğunluğu beni seviyor. Sosyal medya üzerinden gelen mesajları görüyorum. Yeni sezonda onları mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Rusya ve İspanya'da toplamda 12 resmi maça çıkan Aras Özbiliz, 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz