Futbol

"Aziz Bey hiç uzlaşmacı değil"

20 Şubat 2014 Perşembe 09:58 - Son Güncelleme 20 Şubat 2014 Perşembe 10:52

G.Saray Başkanı Aysal, F.Bahçe ve Yıldırım ile ilişkilerini değerlendirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Sabah gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın ve kendisiyle Aziz Yıldırım'ın ilişkilerini değerlendirdi.

Aziz Yıldırım'ı "uzlaşmacı değil" şeklinde değerlendiren Ünal Aysal, "Kavgayla bir yere varamayız. Aziz Bey uzlaşmacı olsa Türk sporunu birlikte iyi yerlere getirebilirdik ama olmadı." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın "Şampiyonluğun masada kazanılmadığını öğrendik" sözlerini açıklaması gerektiğini savunan Ünal Aysal, "Mustafa Denizli şampiyon olduklarında övünüyor, Yıldırım 'Ben şampiyon yaptım' dedi. Sonra 200 bin kişi toplayıp yürütmek samimi olmuyor." şeklinde konuştu.

Aysal, Fenerbahçe'nin Denizli'deki son maçta kaybettiği şampiyonluğu ima ederek "Aziz Bey, 'Bu işi Galatasaray yaptı' deyince hiç planda olmayan bir sürece girdik. Bu konuya girmeseydi Fenerbahçe'yi savunabilirdik." dedi.

"Fenerbahçe'nin olmadığı yerde para kazanamayız" diyen Ünal Aysal, Kulüpler için şampiyonluk ikinci planda. Önce yaşamamız gerek. Marka değeri Türkiye'deki değil, yurt dışındaki başarılarla yükseliyor. Fenerbahçe'yi ne kadar yenersem yeneyim bir şey değişmiyor. Ama Juventus'u, Chelsea'yi yenince yıldızı takıyorum." şeklinde konuştu.

Ünal Aysal, ayrıca, "Bizim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil Beşiktaş. Beşiktaş daha diri takım. Ben öyle görüyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz