Futbol

Aziz Yıldırım'dan büyük operasyon!

14 Mayıs 2015 Perşembe 09:48 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2015 Perşembe 10:20

Erciyes yenilgisi sonrası F.Bahçe ile ilgili basında çarpıcı iddialar yer aldı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe ile ilgili basında çarpıcı iddialar yer alıyor. İddialara göre sarı-lacivertli ekibin teknik ve futbolcu kadrosunda sezon sonunda büyük bir değişiklik yapılacak. 

Başkan Aziz Yıldırım’ın teknik direktör İsmail Kartal ile artık köprüleri attığı ve Mircea Lucescu ile yapılan "prensip anlaşması"nı resmiyete dökmek için harekete geçmeye hazırlandığı ileri sürülüyor.

İddiaya göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise daha önce görev aldığı Sivasspor ile dirsek temasında... Kartal’ın Sergen Yalçın’ın ayrılması halinde yeni sezonda Sivasspor’un başına geçeceği kaydediliyor.

Kadroya neşter!

Aziz Yıldırım'ın ayrıca takım içinde de büyük bir değişikliğe gideceği ileri sürülüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi treninin kaçması halinde başta Emre Belözoğlu olmak üzere bir çok oyuncunun topun ağzında olduğu dile getiriliyor. Son maçlarda büyük hatalar yapan kaleci Volkan Demirel'in bile gözden çıkarılabileceği konuşuluyor.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz