Futbol

Balıkesirspor'un kamp programı

04 Haziran 2014 Çarşamba 10:35 - Son Güncelleme 04 Haziran 2014 Çarşamba 10:38

Süper Lig'in yeni ekibi 7 Temmuz'da çalışmalara başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor'un kamp programı belli oldu.

Kulüp basın sözcüsü Cengiz Güneş, Süper Lig öncesinde teknik sorumlu İsmail Ertekin ve yardımcıları ile sağlanan anlaşma sonrasında yeni sezon planlamasının değerlendirildiğini belirtti.

Yapılan görüşmeler kapsamında alınan karar doğrultusunda, Balıkesirspor'un Süper Lig'e çıkmasında emeği geçen tüm futbolcularla önümüzdeki günlerde bir araya gelerek 2014-2015 sezonu için transfer çalışmalarına başlanacağını ifade eden Güneş, şunları kaydetti:

"Yine yeni sezon öncesinde takımımızın nasıl bir hazırlık dönemi geçireceğine ilişkin teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda belirlediğimiz kamp programı oluşmuştur. Takımımız 7 Temmuz'da Balıkesirspor Kulüp Tesislerinde toplanarak 13 Temmuz'a kadar çalışmalarını sürdürecek. 15 Temmuz-26 Temmuz arasında da Bolu Termal Otel'de 2. etap çalışmaları için kampa girecek."

Güneş, 18 Temmuz ve 23 Temmuz'da ise iki ayrı takımla hazırlık maçı yapacaklarını dile getirerek, takımın 30 Temmuz'da tekrar Balıkesir'de toplanacağını bildirdi. 5 Ağustos'a kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacak takımın 6-17 Ağustos arasında yeri daha sonra teknik heyet tarafından belirlenecek bir ülkede yurt dışı kampına gideceğini belirten Güneş, takımın 20 Ağustos'ta kendi tesislerinde toplanarak Süper Lig hazırlıklarını sürdüreceğini ifade etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz