Futbol

Beşiktaş, Fabricio için 6 milyon avro alacak

24 Temmuz 2018 Salı 19:00 - Son Güncelleme 24 Temmuz 2018 Salı 19:04

Beşiktaş Kulübü, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez için 6 milyon avro bonservis ücreti alacak.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Fabricio Agosto Ramirez'in transferi konusunda Fulham ile anlaşmaya varılmıştır. Fulham tarafından şirketimize net 6.000.000 avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir." denildi.

Beşiktaş Kulübü, Fabricio için teşekkür mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

"2016-17 sezonunda futbol takımımıza katılan ve o sezon Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kazanmamızda pay sahibi olan, hem taraftarımızın hem de camiamızın kalbinde adeta taht kuran Fabricio Ramirez ile yollarımız ayrıldı. Kişiliği, yeteneği ve örnek profesyonelliği ile tüm futbolseverlerin kalplerini de kazanan Fabricio Ramirez, Beşiktaşımızda iz bırakan bir futbolcu oldu. Bu camia, bu kutsal forma için gözyaşı dökmüş evlatlarını asla unutmadı, unutmayacak. Fabricio Ramirez'e tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin daima hatırlanacağını belirtiriz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz