Futbol

Beşiktaş'a forvet için 3 aday

29 Haziran 2015 Pazartesi 09:36 - Son Güncelleme 29 Haziran 2015 Pazartesi 11:03

Demba Ba ile yollarını ayıran Kartal, yeni forvetini arıyor. Listeda 3 isim var.

Demba Ba ile yollarını ayıran Beşiktaş, forvet arayışlarına hız verdi. Siyah-beyazlıların gündemindeki isimlerin Remy, Cisse ve Mitroglou olduğu öğrenildi.

TRANSFER DOSYASI: İŞTE 18 SÜPER LİG EKİBİNDE GELENLER VE GİDENLER...

Loic Remy

Demba Ba ile yollarını ayıran Beşiktaş, transfer önceliğini forvet hattına verdi. Siyah-beyazlıların gündemindeki en önemli ismin Chelsea'den Loic Remy olduğu öğrenildi.

Demba Ba transferi sırasında İngiliz kulübüyle iyi ilişkiler kuran Başkan Fikret Orman, Remy için pazarlık masasına oturdu. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon 29 maçta 7 gol atan Fransız golcüyü kiralamak istiyor.

Papiss Demba Cisse

Forvet alternatifleri arasında Newcastle United forması giyen Papiss Demba Cisse de bulunuyor. Geçen sezon 22 maçta 11 gol atan Senegalli futbolcu, vatandaşı Demba Ba tarafından yönetime tavsiye edildiği gelen bilgiler arasında...

Kostas Mitroglou

Beşiktaş'ın ilgilendiği bir diğer forvet adayı ise bonservisi Fulham'da bulunan Kostas Mitroglou... İngiliz kulübünün iyi bir bedelle elden çıkarmaya sıcak baktığı Mitroglou, konusunda pürüzlerin en kısa zamanda giderilmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta kiralık forma giyen Yunan golcü, 34 maçta 19 gole imza attı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz