Futbol

"Beşiktaş'ı layık olduğu günlere kavuşturacağız"

21 Ekim 2019 Pazartesi 10:07 - Son Güncelleme 21 Ekim 2019 Pazartesi 10:30

Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yönetiminde yer alan Emre Kocadağ, "Kongre kararını verdi, bundan sonra biz elimizden geleni yapacağız, Beşiktaş'ı layık olduğu günlere kavuşturacağız" dedi.

Beşiktaş'taki maddi durum ile ilgili soruya yanıt veren Kocadağ, "Bunları bilerek bu yükün altına girdik, bunlar tek başına başkanın ve yönetim kurulunun yapacağı bir iş değil. Camia olarak hep beraber bu işe el atarsak bu yükü kaldırırız" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi ve yönetimine seçim döneminde gelen eleştirilere yönelik konuşan Emre Kocadağ, "Başkan, 'Bunlar söyleniyor ama böyle bir şey olduğuna kimse inanmıyor' dedi. Bunu da camia geldi, gösterdi. Beşiktaş'ta bindirilmiş kıtalar olmaz, bundan sonra da olamaz" açıklamasını yaptı.

Mesut Urgancılar: "Zor dönemlere alışkınız"

Ahmet Nur Çebi'nin yönetiminde yer alan bir diğer isim Mesut Urgancılar ise, "Finansal açıdan büyük açmazlarımız var; işin manevi tarafında küslükler ve dargınlıklar var. Tekrar 'Beşiktaşlılık' mefhumu, değerleri üzerinde yepyeni bir yolculuğa başlıyoruz" dedi.

Zor dönemlere alışkın olduklarını belirten Urgancılar, şöyle konuştu:

"Feda dönemi de böyle bir dönemdi. Galiba şimdi işimiz biraz daha zor. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Camiamızın tüm kesimlerine, taraftarlarımıza, kongre üyelerimize bu süreçte çok ihtiyacımız var. Beraber olmayı becerebilirsek, başarılı olacağımıza eminim."

Beşiktaş'ta Mehmet Üstünkaya ve Süleyman Seba arasındaki başkanlık yarışından bu yana ilk defa iktidarın kaybettiğini kaydeden Mesut Urgancılar, "Üstelik 20-0 gibi bir sonuçla kaybetti. Buna bazıları dip dalga diyor ama açıkçası bizim kendi adımıza beklediğimiz bir sonuçtu. Beşiktaş için hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz