Futbol

Beşiktaş'ta Caner Erkin sevinci

11 Mart 2020 Çarşamba 13:47 - Son Güncelleme 11 Mart 2020 Çarşamba 13:54

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray maçı öncesinde taktik çalışmalara ağırlık veriyor. Soğuk algınlığını atlatan Caner Erkin'in takımla çalışmalara başlaması da deneyimli teknik adamı sevindirdi.

Galatasaray derbisinin hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, ilk kez eksiksiz çalıştı. 

Soğuk algınlığı nedeniyle hafta başından beri idmanlara katılamayan Caner Erkin de antrenmanda yer aldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Caner’in takıma katılmasıyla birlikte sahaya süreceği 11 ile ilgili taktik çalışmalarına da başladı.

Yalçın, bu konudaki son kararını cumartesi günü verecek.

Son haftalardaki 11 üzerinde fazla değişiklik yapmayı düşünmeyen deneyimli çalıştırıcı, oyuncularla bire bir toplantılar yaparak futbolcuların motivasyonu ve özgüvenini yükseltmeye çalışacak.

Boateng'e özel ilgi

Kevin-Prince Boateng’in Ankaragücü karşısındaki performansından memnun olmayan Sergen Yalçın’ın Ganalı oyuncuyla özel olarak ilgilendiği öğrenildi.

47 yaşındaki teknik adamın, yıldız futbolcuyla görüşerek temposunu yükseltmesini istediği belirtildi.

Ljajic moralli

Adem Ljajic’in Ankaragücü maçında attığı gol sayesinde moralinin yüksek olduğu ve bunun Sergen Yalçın'ı da memnun ettiği ifade edildi.

Diğer yandan Beşiktaş Koronavirüs ile ilgili önlemlerini artırdı.

Nevzat Demir Tesisleri’nin dezenfektasyonuna özen gösteren siyah beyazlılar, yurt dışından futbolcular için gelen misafirlerin de tesise girişini yasakladı.

Ayrıca yönetim; futbolcular, teknik ekip ve tesis personellerine de virüs ile ilgili dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz