Futbol

Beşiktaş'tan Lucas Leiva açıklaması

23 Ağustos 2015 Pazar 01:26 - Son Güncelleme 23 Ağustos 2015 Pazar 01:33

"Lucas'ın kariyeri belli. Önümüzdeki hafta transferde yeni gelişme söz konusu."

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahalarında Trabzonspor'a maçını 2-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'nın transfer listelerinde olduğunu vurgulayan Albayrak, rak, "Lucas da birkaç alternatiften biri. Lucas'ın kariyeri belli. Önümüzdeki hafta transferde yeni gelişme söz konusu" diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Albayrak, "Evimizde oynadığımız sezonun ilk maçını 2-1 kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz. Eşit bir mücadele oldu. Bazen biz iyi oynadık, bazen de onlar iyi oynadı. Sezon başı, daha yolumuz çok uzun. İnşallah buradan çıkıp, önümüze bakacağız" diye konuştu.

"Daha ilk başta böyle başlarsak bu ligin sonu hiç iyi gelmez"

Albayrak, karşılaşma hakemi Ali Palabıyık'ın performansıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

"Bunları biz düzeltemeyiz. Biz sadece takım kurmak ve takımımızın daha iyi performans sergilemesiyle mükellefiz. Hakemlerin performansını iyileştirecek mekanizma bizler değiliz. Herkesin önünde oldu. Yöneticiler, hocalar, futbolcular ve hakemler, futbol camiasının bireyleriyiz. Hakemlerin sahada olma sebebi adalet dağıtma. Gördüğünde eşit şekilde adaleti dağıtacak. Daha ilk başta böyle başlarsak bu ligin sonu hiç iyi gelmez. Özür dilemek de bir erdemdir. İnsanlar hata yapınca özür dilemesini bilmeli. Çünkü emekler var. Camialar büyük, hedefler çok yukarıda. Büyük yatırımlar yapılıyor. Bununla beraber beklentiler de çok yukarıda. Artık hakemleri konuşmamalıyız. Önde futbolun güzellikleri olmalı."

"Yenilgiyi Quaresma'ya bağlamamak gerekiyor"

Metin Albayrak, mağlubiyeti kırmızı kart gören Ricardo Quaresma'ya bağlamamak gerektiğini aktararak, "Futbolun içinde bu var. Bir kişiye bağlamamak lazım. Yensen de yenilsen de takım halinde olur. Bugün kazanmak için çıktık. Çok pozisyon bulduk, kaçırdıklarımız vardı. Mağlup olduk. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Sezonun ilk maçında stadı doldurdular, takımımıza destek oldular ama maalesef mağlup olduk. Moraller hiç bozulmasın. Bu takım ve teknik ekip, bunun altından kalkabilecek güçte. Bizi desteklemeye devam etsinler" değerlendirmesinde bulundu.

"Lucas birkaç alternatiften biri"

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'nın transfer listelerinde olduğunu vurgulayarak, "Bitmeden bir şey söylemek söz konusu değil. O bölgede, beklemediğimiz sakatlıktan dolayı bir ihtiyaç oluştu. Lucas da birkaç alternatiften biri. Lucas'ın kariyeri belli. Önümüzdeki hafta transferde yeni gelişme söz konusu" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz