Futbol

Bilic ile yollar ayrılıyor mu?

15 Mayıs 2015 Cuma 13:57 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2015 Cuma 14:33

Akhisar karşısında hüsran yaşayan Beşiktaş'ta Bilic'in koltuğu sallanıyor.

Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak şampiyonluk şansını oldukça azaltan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in durumu tartışılıyor. Yönetimin, Hırvat teknik adam konusunda sergileyeceği tavır merak konusu.

Beşiktaş'ta sular durulmuyor

Beşiktaş'ta yönetimin, 2 haftada kaybedilen 4 puanın faturasını teknik direktör Slaven Bilic'e kesmeye hazırlandığı bildiriliyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Club Brugge maçları sonrası yönetim ile Bilic arasında başlayan ama lig yarışı nedeniyle rafa kaldırılan kriz, Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor maçlarıyla tekrar gündeme geldi.

Zirvenin 4 puan gerisinde kalan siyah-beyazlılarda gözler teknik direktör Bilic'e çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye gideceği söylentileri çıkan Hırvat teknik adam ile yolların ligin bitimiyle ayrılacağı belirtiliyor.

Fikret Orman başkanlığındaki siyah-beyazlı yönetimin, Bilic'in gitmesi halinde planını şimdiden yaptığı iddia ediliyor.

Lucescu ve Şenol Güneş iddiaları

Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Mircea Lucescu ve Bursaspor'da başarılı bir sezon geçiren Şenol Güneş'in adı Beşiktaş ile anılıyor.

Bilic sorumluluğu üzerine aldı

Bu arada Akhisar Belediyespor maçı sonrası konuşan Slaven Bilic, kaybedilen 2 puanın sorumluluğunu da kendi üzerine aldı.

Bilic, "Şampiyonluk şansımız devam ediyor ama kötü bir durumdayız... Galatasaray'ı yenip onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz