Futbol

Bilic'ten şampiyonluk yorumu

03 Nisan 2015 Cuma 16:52 - Son Güncelleme 03 Nisan 2015 Cuma 16:57

Bilic, İstanbul Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç, İstanbul Başakşehir maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, şampiyonluk yarışının sezon sonuna kadar süreceğini söyledi.

Biliç, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Fenerbahçe derbisini değerlendirdi ve "Fenerbahçe sadece oyunun belli bölümlerinde tehlike oluşturabildi. Beraberlik adil bir sonuç olacaktı" ifadesi kullandı.

Ligde önlerindeki 9 maçı da final gözüyle gördüklerine değinen Hırvat teknik adam, şampiyonluk hedefine ulaşmak için akıllıca hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Pazartesi günü İstanbul Başakşehir ile oynayacakları maça değinen Biliç, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Rakip ortaya koyduğu oyunla sürpriz bir takım olmadıklarını gösterdi. Onların stadında oynayacağız ama nerede olursa olsun kazanmamız gerekiyor. Şimdi bu kalan maçlara odaklanacağız ve maç maç ilerleyeceği" dedi.

İngiltere'ye gideceği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Hırvat teknik adam, "Bunlar tamamen dedikodular. Benim için burada bağlayıcı olan tek şey sözleşmem değil. Burada olmaktan memnunum. 1.5 senede bakın yaptığı bu hareketle mutlu olmadığını gösterdi, camia veya taraftarlara karşı kötü söz söyledi, saygısızlık etti denilemez. Ben buraya bağlılığımı geride kalan 1.5 yılda ispatladım" ifadeleri kullandı.

Şampiyon olacaklarına inandığını ve sezon başından beri bunun için çalıştıklarını belirten Biliç, "Herşey bizim elimizde. Tüm maçlarımı kazanırsam şampiyon olurum diyen iki takım var Beşiktaş ve Galatasaray. Tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız. Bence yarış sonuna kadar devam edecek" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz