Futbol

Bobo 7 ay sonra

30 Aralık 2013 Pazartesi 13:50 - Son Güncelleme 30 Aralık 2013 Pazartesi 16:13

Kayserispor'un golcüsü, ligdeki gol hasretini dindirdi.

Kayserispor'da ikinci sezonunu geçiren Brezilyalı golcü oyuncu Bobo, Spor Toto Süper Lig'de yaklaşık 7 ay sonra golle tanıştı.

Sarı-kırmızılı oyuncu ligin 17. haftasında dün yapılan Fenerbahçe maçında atığı golle, ligde tam 224 gün süren gol hasretine son vermiş oldu.

2005-2006 sezonu devre arasında Beşiktaş'a transfer olarak Türkiye kariyerine başlayan Bobo, daha sonra geçen sezonun başında Kayserispor'a transfer olarak ikinci Türkiye macerasına "merhaba" dedi.

Kayserispor'daki ilk sezonunda 18 gol atarak, geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan sarı-kırmızılı ekibe büyük katkı veren Bobo, bu sezon ise sakatlıklar dolayısıyla formasından uzun süre ayrı kaldı.

Ligdeki en son golünü eski takımı Beşiktaş'a geçen sezonun son haftasında, 19 Mayıs 2013 tarihinde atan Brezilyalı futbolcu, o tarihten bu yana gol sevinci yaşamamıştı.

Kayserispor'da, Fenerbahçe maçına kadar oynadığı 4 karşılaşmada ağları havalandıramayan Bobo, gol orucuna İstanbul deplasmanında son verdi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki tarafından karşılaşmaya ilk 11'de başlatılan Bobo, 59. dakikada topu filelerle buluşturarak, uzun süren gol hasretini de bitirmiş oldu.

Ligdeki 76. golünü kaydetti

Bobo, Fenerbahçe maçında attığı golle, Spor Lig'deki 76. golüne ulaşmış oldu.

Bu sezon ligde ilk kez gol sevinci yaşayan Bobo, ligde geride kalan 7 sezonda 75 kez topu filelerle buluşturmuştu.

Ortaköylüoğlu: "Camiamızın ondan beklentisi çok fazla"

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, Bobo'nun takım için çok önemli bir futbolcu olduğunu söyledi.

Bobo'nun ligin ikinci yarısında takıma daha fazla katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Bobo maalesef sezona şanssız bir şekilde başladı. Uzun süre sakattı, yeni form tutmaya başladı. Fenerbahçe'ye gol atarak, uzun süren gol hasretine de son vermiş oldu. İnşallah ligin ikinci yarısında gollerini artırarak, takımına katkı vermeye devam eder. Taraftarımız ve camiamızın ondan beklentisi çok fazla."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz