Futbol

''Buna nasıl 'penaltı değil' diyorsunuz?''

24 Ekim 2017 Salı 22:08 - Son Güncelleme 25 Ekim 2017 Çarşamba 10:42

Levent Özçelik, Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli haftanın futbol gündemini değerlendirdi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın ligdeki puan kayıplarını değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

''Şenol Güneş'in bildiğim kadarıyla bir yıl daha kontratı var. Beşiktaş'a hiç yaşamadığı başarıları yaşattırıyor. Güneş'in Türkiye'deki tüm teknik direktörlerden fazla kredisi vardır. Ne yapalım şimdi, Şenol hoca gitsin mi diyelim?''

"Talisca'nın hedefi Beşiktaş değil"

''Talisca'nın akşam yatarken Monaco maçında gol atmayı hayal etmesiyle, Konya'ya gol atmayı hayal etmesi arasında fark var. Talisca'nın yaşı 23, hedefi Beşiktaş değil, daha büyük yerlere gitmek. Bakın Şampiyonlar Ligi'nde koşu mesafesi daha yüksektir''

Denizli: "Beşiktaş'ta konsantrasyon kaybı yaşıyor"

Mustafa Denizli ise ligde istediği sonuçları alamayan son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş hakkında şu tespiti yaptı: "Beşiktaş başarılı geçen yılların ardından konsantrasyon kaybı yaşıyor."

"İhale Caner'e kaldı"

"Sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakaret" nedeni ile PFDK'ya sevk edilen Beşiktaşlı Caner Erkin ile ilgili olarak ise Dilmen,  ''Hukukta 50 tane değildir. Görüntülerden daha önce veriliyorsa, Caner'e de verilmeli, verilmiyorsa, Caner'e de verilmemeli. Kural uygulanmadığı için canları istediği gibi veriyorlar. Caner'e 1 maç ceza verileceğini düşünüyorum'' dedi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin de tartışıldığı programda, Cünet Çakır'ın bazı pozisyonlarda hatalı kararlar verdiği yorumu yapıldı.

''Böyle bir kural varsa derhal yırtsınlar...İnsanları aptal yerine koymasınlar''

Rıdvan Dilmen, "Maçın hakem analizini yapayım mı? İlk yarı yüzde 100 Fenerbahçe'nin aleyhine maç yönetti, ikinci yarıda Galatasaray'ın aleyhine maç yönetti. Özeti budur. Onun için Denayer'i atamadı, burada da penaltıyı veremedi" şeklinde konuştu. 

Dilmen, Hasan Ali'nin pozisyonu için, ''Bu pozisyon nasıl penaltı değil diyorsunuz? Cüneyt Çakır'a nasıl 8,4 veriyorlar? İnsanlarla alay mı ediyorlar? İnsanları aptal yerine koymasınlar. Eğer Fenerbahçeli oyuncu, şu pozisyona itiraz ederse şerefsizim...Böyle bir kural koymuşlarsa derhal yırtsınlar. Böyle bir kural olmaz. Dünyanın her yerinde Hasan Ali'nin pozisyonu penaltı. Cüneyt Çakır, derbiyi yerle bir etmiştir'' dedi.

Denizli: "Bu pozisyon bağırıyor, 'ben penaltıyım' diye"

Mustafa Denizli ise "Cüneyt Çakır büyük bir hakemdir ancak derbide önemli hatalar yaptı. Hasan Ali'nin pozisyonu bağırıyor, 'ben penaltıyım' diye. İkinci sarı kartı vermem. Denayer'in pozisyonu bağırıyor, 'kırmızı kart' diye. Kırmızı kart için daha ne olsun" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz