Futbol

Cavanda'dan Sabri yorumu

26 Ocak 2017 Perşembe 18:50 - Son Güncelleme 26 Ocak 2017 Perşembe 18:55

Galatasaraylı futbolcu Cavanda: "Geldiğimden beri iki sakatlık yaşadım. Bu sakatlıkların dönüşü kolay olmadı.

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Luis Cavanda, sarı-kırmızılı takımda şu ana kadar kendisini ispatlayacak fırsatı olmadığını söyledi.

Belçikalı futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı takıma transfer olduğundan bu yana iki sakatlık yaşadığını belirten Cavanda, şunları kaydetti:

"Galatasaray'a gelirken tabii ki hedeflerim vardı ama sakatlıklar yaşadım. Geldiğimden beri iki sakatlık yaşadım. Bu sakatlıkların dönüşü kolay olmadı. Sezon benim için hiç kolay başlamadı. Galatasaray her maça üç puan için çıkan bir takım. Galatasaray'da ilk 11'de yer bulmak her zaman kolay olmuyor. Bunun için iyi çalışmam gerekiyor. Ligin ilk yarısında kendimi ispatlayacak fırsatım olmadı. Kendimi şu an gayet iyi ve hazır hissediyorum. Takımın hedefleri var, benim de takıma katacaklarım var. İkinci yarıyı sabırsızlıkla bekliyordum ve geldi."

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Cavanda, "Önümüzdeki üç maç bizim için çok önemli. Çünkü sonrasında sahamızda Beşiktaş ile karşılaşacağız. Beşiktaş maçına moralli çıkmak istiyoruz. Şu an tamamen Akhisar Belediyespor maçına konsantre olduk. Önümüzdeki maçlarda benim de takıma katkılarım olacaktır." diye konuştu.

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Belçikalı futbolcu, "Galatasaray'a gelişimde kimse bana bir iyilik yapmış olmadı. Önceki sezonlarda kendimi ispatlamış bir oyuncuyum. Geçmişime, kariyerime ve kapasiteme bakarak beni aldılar. Hocamız ve yönetimin bana güvenerek transfer ettiğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Sabri oynamayı hak ediyor"

Luis Cavanda, aynı mevkide görev yaptığı Sabri Sarıoğlu'nun uzun zamandır Galatasaray'da olduğunu anımsatarak, "Yazılan ve çizilenlerin aksine Sabri çok iyi ve ciddi çalışan biri. Galatasaray'da kalmak ve yıllarca oynadığın mevkiyi korumak kolay değil. Sabri'nin hak ettiği için oynadığını düşünüyorum. Benim de belli özelliklerim var. Her zaman hazırım. Seçimi yapacak olan hocamızdır." şeklinde görüş belirtti.

Belçikalı futbolcu, Galatasaray'a ilk 11'de görev almak için geldiğini vurgulayarak, "İnsan oynadıkça güveni yerine geliyor. Maç ve antrenman temposu aynı şeyler değil. Maç oynamadan benim o tempoya ulaşmam zor. Daha fazla süre aldıkça ilk 11'e gireceğime inanıyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz