Futbol

Çebi açıkladı, "Mario Gomez..."

20 Nisan 2016 Çarşamba 14:58 - Son Güncelleme 20 Nisan 2016 Çarşamba 12:19

Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, Alman golcüyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 "Gomez, 9 Mayıs'ta bize kesin cevabını verecek"

Fiorentina'dan kiralanan Alman golcü Mario Gomez'in siyah-beyazlı takımdaki geleceğini değerlendiren Çebi, "Gomez, Nisan sonunda kalıp kalmayacağına ilişkin bize talebini talebini iletecekti. Fakat bizden süre istedi. Biz de kabul ettik. Kalmasından yana görüş bildirdik. 9 Mayıs'ta bize kesin cevabını verecek" dedi.

Çebi, Alman golcünün, "Bu golleri tek başıma atmıyorum, biz bir takımız" sözlerine dikkat çekerek, "Bu onun ne kadar büyük bir oyuncu olduğunun kanıtı" ifadelerini kullandı.

" 'Beşiktaş şampiyon' algısından rahatsızız"

Bazı çevrelerin Beşiktaş şampiyon olmuş gibi bir algı oluşturmasından rahatsızlık duyduklarını belirten Çebi, "Şampiyonluk için tam 5 maç ve kazanılacak 15 puan var. Rakiplerimize saygı duyup, olnamadan maç kazanmış havasında asla olmayacağız" diye konuştu.

Şenol Güneş'e övgü

Teknik direktör Şenol Güneş'in takıma katkısından da söz eden Ahmet Nur Çebi, Güneş'in Dünya Üüçüncülüğünü elde etmiş. Ligde de şampiyonluklar kovalamış büyük bir tecrübe olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım'a gönderme

Çebi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı, "Aziz Yıldırım'ın sözleri kendi camiasını bağlar. Biz Beşiktaş olarak salt konuşmak yerine icraat yapmayı uygun görüyoruz, Yeri ve zamanı geldiğinde gerekenleri elbette konuşuruz" dedi.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz