Futbol

"Çeyrek final bizim için başarıdır"

07 Haziran 2014 Cumartesi 18:27 - Son Güncelleme 07 Haziran 2014 Cumartesi 18:35

Ç.Rize'nin Fildişi Sahilli oyuncusu Viera da Dünya Kupası'nda sahne alacak.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı'nda forma giyecek Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Ousmane Viera, Dünya Kupası'nda gruptan çıkıp çeyrek final oynamanın kendileri için başarı olacağını söyledi.

Viera, C Grubu'nda Kolombiya, Yunanistan ve Japonya ile mücadele edeceklerini, zor gruptan çıkmak için yarış vereceklerini belirtti.

Grupta daha çok mücadeleci takımlara karşı oynayacaklarını ifade eden Viera, "Kolay bir grupta değiliz ama biz de kolay takım değiliz. İyi oyunculardan kuruluyuz. İlk maçlar bu tür turnuvalarda çok önemli. İlk maçta kazanıp avantaj sağlamaya çalışacağız" dedi.

Dünya Kupası'nda çok önemli takımların kupa için mücadele ettiğini vurgulayan Viera, "Almanya, ev sahibi olmanın avantajı ile Brezilya, İspanya favori olarak görülebilir ama Portekiz ve Arjantin gibi önemli ekipler de var. Fildişi Sahili olarak ilk hedefimiz gruptan çıkmak olacak. Dünya Kupası'nda gruptan çıkıp çeyrek final oynamak bizim için başarıdır" ifadelerini kullandı.

Viera, kendisi ile Çaykur Rizespor'dan takım arkadaşı Godfrey Oboabona'nın Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele edeceğini, yeşil-mavili taraftarların Brezilya'daki maçları farklı bir gözle izleyeceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz