Futbol

"Çok eksiğimiz var"

22 Aralık 2020 Salı 19:49 - Son Güncelleme 22 Aralık 2020 Salı 21:14  |  Kaynak : DHA

İyi bir takıma karşı galip geldiklerini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise aldıkları galibiyetten dolayı memnun olduklarını söyledi.

Mücadelelerinden ve ligdeki başarılarından dolayı Atakaş Hatayspor’u tebrik eden Avcı, “Hatayspor’u hem geçen seneki şampiyonluğundan dolayı hem de lige yaptığı giriş, oynadığı oyun ve aldığı sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum. İyi bir takıma karşı oynadık bu yüzden Hatayspor’u ve Hatayspor teknik heyetini böyle bir takım oluşturdukları için tebrik ediyorum. Bizim açımızdan, 7'nci gün, 3'üncü maç. Bunun bir tanesi 120 dakika, 13-14 tane oyuncu üzerinden oynadık ve oyun kalitesi belki olmadı ama bazen korumak, bazen mücadele etmek, bazen duygunu devreye sokmak... Hayat hep birtakım deneyimler kazandırıyor hepimize. Belki oyun tatmin etmiyor ama pragmatik olarak sonuç almamız gereken bir durumu gerçekleştirmeye çalıştık, bugün de bunun karşılığını aldık. 6 maç, 4 galibiyet. Yukarı doğru kafasını kaldıran Trabzonspor” dedi.

“ÇOK EKSİĞİMİZ VAR”

Eksiklere rağmen sonuç almak için mücadele ettiklerini aktaran Avcı, “Eksikler var mı, evet çok eksiğimiz var. Hem oyun olarak hem de oyuncu olarak... Bunun üzerinde çalışıyoruz, mevcutta da sonuç almaya çalışıyoruz. Şimdi yoğun ve yorgun bir haftadan sonra, hafta sonu da yoğun bir maç trafiğimiz var. Bu 4 günü en sağlıklı biçimde dinlenerek geçirip, hafta sonundaki maça hazırlanacağız” ifadelerine yer verdi.

“İLK TEKLİFİMİ ÖZKAN HOCA YAPMIŞTI”

Trabzonspor'a futbolcu, teknik direktör ve başkan olarak hizmet veren efsane isim Özkan Sümer’in vefatından dolayı üzgün olduğunu söyleyen Avcı, konuşmasının devamında, “80 yaşında hayatının her bölümünde insanlara çok önemli dokunuşlar yapmış bir futbol adamı. Benim ilk Trabzonspor teklifimi Özkan hoca yapmıştı. Trabzonspor’a transfer olduğum gün, beni ilk arayandı. Herkesin başı sağ olsun” dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz