Futbol

Ç.Rizespor Malta kampından vazgeçti

21 Aralık 2015 Pazartesi 15:09 - Son Güncelleme 21 Aralık 2015 Pazartesi 13:12

Kulüp Basın Sözcüsü Ferah: "Malta'yı bürokratik güçlükler nedeniyle iptal ettik"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, bürokratik güçlükler nedeniyle devre arasında Malta'da yapmayı planladıkları kamp programını değiştirdiklerini söyledi.

Ferah, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda devre arası kampı için Malta'ya gitmeyi planladıklarını belirtti.

Tüm hazırlıkların Malta için yapıldığını ifade eden Ferah, "Kamp için futbolcu ve teknik heyetimiz dahil bütün kafile Malta'nın İstanbul Konsolosluğuna giderek evrakları imzaladı. Sıkışık olan lig ve kupa takviminde parmak izlerini verdik ama konsolosluktan parmak izlerinin yanlış alındığı şeklinde bilgi geldi ve yeniden parmak izi istendi. Programlarımızın yoğunluğu nedeniyle ekibi toplayıp parmak izi için İstanbul'a gitme imkanı yoktu. Devre arasında Malta'da yapmayı planladığımız kamp programını, bürokratik güçlükler nedeniyle iptal ettik" dedi.

Ferah, zaman darlığı nedeniyle devre arası kampını Antalya'da yapmayı planladıklarını, çalışmaları 1-8 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz