Futbol

Demba Ba'nın ilacı papatya çayı...

13 Aralık 2014 Cumartesi 10:59 - Son Güncelleme 13 Aralık 2014 Cumartesi 11:06

Ba’nın en kısa sürede takıma dönmesi için her türlü yol deneniyor.

Kartal’da gözler Demba Ba’da... Senegalli yıldızın sakatlığı herkesin merak konusu. Hal böyle olunca, Beşiktaş sağlık ekibi de hummalı bir çalışma içinde.

Ba’nın en kısa sürede takıma dönmesi için her türlü yol deneniyor. Beşiktaş kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, bu konuda kolları sıvamış durumda. Tecrübeli golcünün ayak parmağındaki kırığın tedavisi için 2 özel yöntem devreye sokuldu.

Bunlardan ilki bitkisel bir yöntem. Ba’nın ayağındaki ödemin dağılması için papatya çayı ve bazı özel karışımlarla hazırlanan bir sıvı kullanılıyor. Demba Ba’nın ayağı, her gün 1 saat boyunca ödemi alma ve iyileştirme özelliği bulunan papatya çayının içinde tutuluyor.

ALMANYA’DAN APARAT

Demba Ba’ya uygulanan tedavinin ikinci aşaması ise teknik bir yöntem. Kulüp doktoru Karanlık, kırık olan bölgeye sarılan ve buradaki hücrelerin yenilenmesini çabuklaştıran özel bir aparat kullanıyor. 5 bin Euro karşılığında özel olarak Almanya’dan getirtilen aparatın, parmaktaki kırığın daha çabuk iyileşmesini sağlayacağını belirten Karanlık, “Hem bu aparat hem de bu çayla Demba’nın beklenenden daha erken sahalara dönmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

CENK’E ASİSTİ DEMBA BA YAPTI

Cenk Tosun’un Tottenham karşısında grup liderliğini getiren golünün altında Demba Ba’nın da payı olduğu ortaya çıktı. Senegalli yıldız, 90 dakika öncesi Cenk’in yanına geldi ve Tottenham hakkında bilgiler verdi. Ba’yı dikkatle dinleyen Cenk galibiyet golünü attı.

HTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz