Futbol

Denizli galibiyetle tanıştı

04 Aralık 2015 Cuma 22:10 - Son Güncelleme 04 Aralık 2015 Cuma 20:21

Mustafa Denizli, Türk Telekom Arena'da ilk galibiyeti aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u 3-0 yenen Galatasaray, galibiyet hasretine son verdi.

Ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u 4-0 yenmesinin ardından, Çaykur Rizespor (3-4), Antalyaspor (3-3) ve Kasımpaşa (2-2) maçlarından 3 puan çıkaramayan sarı-kırmızılı ekip, 3 karşılaşma aradan sonra yeniden kazanmayı başardı.

Bursaspor karşısında zorlu bir müsabaka oynayan ve rakibine pozisyonlar da veren Galatasaray, 68. dakikada Podolski, 80. dakikada Yasin Öztekin ve 89. dakikada Burak Yılmaz'ın golleriyle sonuca gitti.

Podolski ve Burak Yılmaz bu sezon ligde yedişer gole ulaşarak en skorer isimler olmayı sürdürürlerken, Yasin Öztekin ise üçüncü kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray, bu galibiyetle puanını 26'ya çıkararak UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Astana ve ligdeki Beşiktaş maçları öncesi öncesi moral kazandı.

Denizli galibiyetle tanıştı

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Denizli, ikinci maçında ilk galibiyetine ulaştı.

Galatasaray, Denizli idaresindeki ilk maçında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken, Bursaspor önünde çıktığı kritik müsabakadan galibiyetle ayrılmayı bildi.

Denizli'nin atılan goller sonrası yaşadığı sevinç de dikkatleri çekti.

Burak uyardı, hakem kararını değiştirdi

Galatasaraylı oyuncu Burak Yılmaz, ilk yarıdaki bir pozisyonda hakem Suat Arslanboğa'yı uyararak, kararı takımı aleyhine değiştirtti.

Maçın 14. dakikasındaki pozisyonda, soldan Yasin Öztekin'in ortaladığı top, ceza sahası içinde yapılan müdahalenin ardından dışarı çıkarken, korner kararı verildi.

Daha sonra hakem Arslanboğa'ya giderek meşin yuvarlağa dokunan son kişinin kendisi olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı oyuncu, kararın aut olarak değiştirilmesini sağladı.

Sabri Sarıoğu ıslıklandı

Sarı-kırmızılı bazı taraftarlar, Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu'nu maç içinde protesto etti.

Sözleşmesindeki 1 yıl uzama opsiyonu Bursaspor maçıyla birlikte resmiyet kazanacak olan ancak bugün yapılan duyuruyla bu opsiyonun kaldırıldığı duyurulan oyuncu, ayağına top geldiğinde ıslıklandı.

Bir dönem taraftarların en sevdiği oyuncu olan ve takım kaptanlığı da yapan Sabri'ye tribünlerin sırt çevirmesi dikkati çekti.

Öte yandan, Sabri Sarıoğlu takımının bu maçta attığı ilk 2 gole de önemli katkı sağlarken, maç sonunda bir grup taraftarın tezahüratlarla oyuncuya destek verdiği duyuldu.

Tarık Çamdal 188 gün sonra sahada

Karşılaşmanın 59. dakikasında Hakan Balta'nın yerine oyuna giren Tarık Çamdal, bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giydi.

Galatasaray formasıyla son resmi maçına, geride kalan sezonun son haftasında 30 Mayıs'taki Çaykur Rizespor müsabakasında çıkan Tarık, Hamza Hamzaoğlu döneminde bu sezon forma şansı bulamazken, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle 188 gün sonra yeniden sahalara dönmüş oldu.

Serdar Aziz sakatlandı

Bursasporlu oyuncu Serdar Aziz, karşılaşmanın 16. dakikasında takım arkadaşı Tomas Necid'le çarpışarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Yeşil-beyazlı takımın Galatasaray ceza sahası önünde kullandığı serbest vuruş öncesinde pozisyon almak için çabalarken, takım arkadaşı Tomas Necid'in omzuna sert bir şekilde yüzünü çarpan Serdar Aziz yerde kaldı.

Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından değişiklik işareti yapılırken, Serdar Aziz sahadan sedyeyle çıkarıldı. Bu sırada Galatasaray taraftarlarının oyuncuyu alkışlaması dikkati çekti.

Bu oyuncunun yerine 23. dakikada Tomas Sivok oyuna dahil oldu.

Bursaspor'da yenilgi serisi 4 maça çıktı

Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Bursaspor'un yenilgi serisi 4 maça çıktı.

Ligin 10. haftasında Medicana Sivasspor'u 1-0 yenen yeşil-beyazlılar, ardından Beşiktaş (0-1), Akhisar Belediyespor (1-3), Kayserispor (1-2) ve Galatasaray (0-3) karşılaşmalarından puan çıkaramadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz