Futbol

Denizli ve Dilmen'den derbi yorumu

28 Kasım 2017 Salı 21:04 - Son Güncelleme 29 Kasım 2017 Çarşamba 10:56

TRTSPOR'da yayınlanan Futbolun Zirvesi'nde bu hafta Levent Özçelik, Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli haftanın futbol gündemini değerlendirdi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mustafa Denizli sözlerine Kayserispor değerlendirmesiyle başladı. Denizli, Kayserispor ligde ilk dört takım içerisinde olmaz, inşallah olur ben yanılırım bu ligin bir gerçeği var. Kayserispor şu anda kendini aşmış bir takım olarak ilerliyor, son derece başarılı ama yarış içerisinde olur mu?dersen olmaz'' ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen ise Başakşehir, ileride bir Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş olamaz. Medipol Başakşehir, seyirci problemini çözemeyecek'' dedi.

Mustafa Denizli, Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili Galatasaray'ın daha farklı kazanacağını düşünüyordum. Galatasaray için zor bir maç oldu. Tudor kaybettiği ve kazandığı maçlardan sonra basın toplantısında aynı ortamı bulamıyorsa burada bir anormallik vardır'' yorumunu yaptı.

''Tudor'un söylemlerinde ironi var''

Dilmen, Tudor'un söylemlerinde ironi var. Tudor'un basın toplantısındaki vücut dili rahatsız ediciydi. Antrenörün medyadan şikayetçi olması normal ama tarzı yanlış. Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim'in A Milli Takımın teknik direktörü olmamasıdır'' ifadelerini kullandı.

Denizli'den Belhanda yorumu

''Belhanda'nın kalitesine kavuşmasını beklemekten ben de bıktım. Kalitesinin yarısında bile oynamıyor. Belhanda şu anda Galatasaray'ın vazgeçilmezi değil. Yasin her zaman Galatasaray takımında anahtar niteliğinde olan futbolculardan bir tanesidir''

Rıdvan Dilmen'den derbi açıklaması

''Vodafone Park'ta Beşiktaş favoridir, Galatasaray yenerse sürpiz olur. Derbide benim favorim Beşiktaş. Galatasaray, Beşiktaş'a karşı Başakşehir gibi bir mağlubiyet alırsa Tudor'u kimse kurtaramaz. Ben bu hafta liderin değişeceğini ama ilk yarıyı Galatasaray'ın lider bitireceğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın imdadına kupa maçları yetişti. Pepe dışında yeni transferlerden bir verim alınamamıştı. Lens'in bir toparlama şansı oldu. Beşiktaş derbiyi kaybederse şampiyonluktan kopmaz belki ama iki yılda ilk kez bu kadar geriye düşmüş olur. Ben Şenol Güneş'in derbiye Tolgay-Atiba-Talisca ile başlayacağını tahmin ediyorum''

Denizli'den derbi yorumu

''Beşiktaş, Galatasaray'a yenilirse büyük yara alır. Galatasaray için çok zor bir maç. Bir anda Başakşehir lider olabilir. Tudor, Beşiktaş analizini çok iyi yapması lazım, Alanya maçını baz almaması lazım. Bu hafta oynayacağı Galatasaray maçı, Beşiktaş'ın Leipzig maçından daha önemli. Beşiktaş'ın gol atma konusunda sıkıntı yaşayacağını hiç düşünmezdim. Ben bu hafta Beşiktaş'ın Atiba-Oğuzhan- Talisca'ya oynayacağını düşünüyorum. Oğuzhan'ın sonradan girip başarılı olduğu maç sayısı çok az''

Mustafa Denizli, Josef'in Mehmet Topal ile ilgili Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklama için, ''Josef'in açıklamaları gereksiz. (Mehmet Topal açıklaması) Bunu diyemez. Karar verici misin sen? Haddi olmayan bir açıklama yapmış Josef'' ifadelerini kullandı.

Josef De Souza, Antalyaspor maçı sonrası Mantalitemizi değiştirdik ve kazanmak için bu şekilde devam etmeliyiz. Mehmet Topal ile defansif olarak daha iyiyiz." ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz